kozan.gr: “Μικρές ανέκδοτες ιστορίες” με αρραβώνες, προίκες και διαζύγια, στην Κοζάνη, κατά τον 19ο αιώνα, παρουσιάστηκαν, το απόγευμα της Παρασκευής 24/1, στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

24 Ιανουαρίου 2020
19:48
Κανένα σχόλιο

 

Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα, της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου, στο αμφιθέατρο της Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης , στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων με τίτλο “Μικρές ανέκδοτες ιστορίες”  η παρουσίαση μικρών άγνωστων πτυχών της ιστορίας του τόπου μας, με θέμα “οι αρραβώνες, οι προίκες και τα διαζύγια κατά τον 19ου αιώνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας παρέχουν δυο δικαστικές αποφάσεις της περιόδου αυτής”. Ομιλήτριες της εκδήλωσης ήταν η Βασιλική Θ. Διάφα- Καμπουρίδου, Δικηγόρος, Διδάκτωρ Ιστορίας του Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Παν/μίου Θες/νίκης  και η Αναστασία Γ. Παληού, Νομικός, υποψήφια Διδάκτωρ Ιστορίας του Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Παν/μίου Θες/νίκης.


 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.