Στο πλευρό του Ιβαν Σαββίδη, με ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης Κωνσταντίνος Σανίδης: “Τους δικούς μας γονείς και εμάς μας αποκαλούσαν τότε «Τουρκούλια» και σήμερα μας λένε «Ρώσους»”

25 Ιανουαρίου 2020
22:07

Δηλώσεις κατά του κ .Ιβάν Σαββίδη

Είναι μεγάλη η πρόκληση, μεγάλη η προσβολή, γι αυτό και αποφασίσαμε να αναφερθούμε για άλλη μια φορά στο τελευταίο δημοσίευμα του Ολυμπιακού, που έχει στόχο και πάλι τον Ιβάν Σαββίδη, τον άνθρωπο που τους «χαλάει τη σούπα» .

Ασφαλώς δε φταίει κυρίως το ποδόσφαιρο. Φταίει ο Σαββίδης που λειτουργεί με συναίσθημα για την πατρίδα, κάτι που σπάνια συναντούμε, φταίει ο Σαββίδης που καταξιώθηκε στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνισμού, φταίει ο Σαββίδης που εξ αιτίας του λειτούργησε η Παναγία Σουμελά, φταίει ο Σαββίδης που έκανε γνωστή την ιστορία της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου μέσω του καναλιού Open, φταίει ο Σαββίδης που ίδρυσε την έδρα Ποντιακών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, φταίει ο Σαββίδης που προσφέρει καθημερινά στην κοινωνία, αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Τους δικούς μας γονείς και εμάς μας αποκαλούσαν τότε «Τουρκούλια» και σήμερα μας λένε «Ρώσους».

Γι αυτό σήμερα καθίσταται πλέον επιτακτική η ανάγκη του Ενιαίου Ποντιακού Ελληνισμού. Οι «υπεύθυνοι» να μην κωφεύουν, να μην εθελοτυφλούν. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσο είναι ακόμα καιρός. Ο Σαββίδης για μας τους Πόντιους, αλλά και για τη χώρα, είναι θείο δώρο και οφείλουμε να τον διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Αγαπητέ Ιβάν να προχωρήσεις στο δρόμο που χάραξες, γιατί είσαι δυνατός και να γνωρίζεις πως εμείς, αλλά και η ευλογία των Ελλήνων, είναι μαζί σου

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Σανίδης Πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Κοζάνη

15 σχόλια

  • Οι πρόγονοί μας δυστυχώς πέρασαν πολλά φριχτά πράγματα από τους Τούρκους κ καλό θα ήταν να τιμούμε τους ανθρώπους μας δν είναι κακό, κ για αυτό δν πρέπει καν να στηρίζουμε την Τουρκία

  • Ο Μελισσανιδης που εφιαξε την παναγια σουμελα στολιδι γιατι δεν αναφερεται πουθενα ρε σανιδη;Εμαθες να κανεις τεμεναδες στον σαββιδη.Μην νομιζεις οτι εκφραζεις το συνολο των ποντιων.Δεν θελουμε αφεντη[σαββιδη]στην θεση του αφεντη[μαρινακη]μεινε εξω απο παιχνιδια σανιδη.

  • Ανατριχιάσαμε Σανιδη !!! Θιχτήκανε και καλά οι Πόντιοι … οι ίδιοι Πόντιοι που ξεχωρίζουν τους εαυτούς τους από τους Ρωσσοποντιους ( όπως είναι και ο Ιβαν ) …

  • Πρόεδρε της απροεδρίας από ποιους και από πόσους έχεις εκλεγεί? Με αυτές τις δηλώσεις τι προσπαθείς να πετύχεις ?

  • Να μας πει την γνώμη του και για την ονοματοδοσια του νέου γηπέδου της ομάδας του από τουρκικη εταιρεία.
    Τι είναι πιο σημαντικό οι μνήμες των προγόνων σου ή η ομάδα σου και οι προσωπικές σχεσεις

  • Προσωπικη μου αποψη ειναι πως οι δηλωσεις σας κυριε Σανιδη ειναι εντελως αστοχες.Εκπροσωπειτε εναν συλλογο, που στις ταξεις του εχει κοκκινους κιτρινους πρασινους μπλε, και οχι τα συμφεροντα ενος επιχειρηματια αλλα προφανως… ειναι πολλα τα λεφτα Αρη…Τελος σας ευχαριστουμε πολυ για την πολυετη σας προσφορα αλλα επιτελους δωστε τοπο στα νιατα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.