Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας: “Χαιρετίζουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας να αρνηθεί – σε διάφορες ακροδεξιές παρασυναγωγές – να συζητήσει την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας για μνημόσυνο για τους πεσόντες στα Ίμια”

27 Ιανουαρίου 2020
14:10

 

Αυτή την περίοδο οι πιο ακραίες ακροδεξιές και νεοναζιστικές οργανώσεις επιχειρούν την παλινόρθωση τους και την επανεμφάνισή τους μετά την ήττα της Χρυσής Αυγής, για να συνεχίσουν το εγκληματικό τους έργο.

Αυτή ακριβώς την περίοδο επιχειρείται στην πόλη μας από διάφορες ακροδεξιές παρασυναγωγές η δημιουργία ενός συλλαλητηρίου που θα έχει πανελλαδικό χαρακτήρα, με τα άνω χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας πάντα πατριωτικούς λόγους, όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση επικαλούνται μνημόσυνο για τους πεσόντες στα Ίμια.

Όμως, ο κάθε δημοκρατικός πολίτης στην περιοχή μας ξέρει πως αυτό που θέλουν να προκαλέσουν οι νεοναζιστικές οργανώσεις είναι μια ακόμα εκδήλωση μίσους και διχασμού, όπως αυτές που έγιναν στο παρελθόν με επιθέσεις απέναντι σε πολίτες και βουλευτές του νομού. Αυτό συμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που ολοκληρώνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης.

Σε αυτή τη δημοκρατική και προσφυγική πόλη δεν έχει θέση κανενός είδους φασισμός και καμία συμπεριφορά που μπορεί να τραυματίσει τη δημοκρατία. Γι’ αυτό και χαιρετίζουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας να αρνηθεί να συζητήσει την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας.

Στην δημοκρατική και προοδευτική περιοχή μας δεν χωράει κανενός είδος φασισμός!

16 σχόλια

  • Δηλαδή οι ΗΡΩΕΣ πεσόντες των Ιμίων, Βλαχάκος, Καραθανάσης, Γιαλοψός,δεν αξίζουν ένα μνημόσυνο.Αντιθετα, ο Τεμπονέρας,ο Γρηγορόπουλος,ο Φύσσας, ο Ζακ αξίζει να τους χριζουμε ήρωες και να τους τιμούμε αιωνίως.Ωραια η δημοκρατία της αριστεράς τελικά! Ντροπή

  • Βγάλτε το καπιστρι και τις παρωπιδες….ο φανατισμός που σας διακατέχει σας κάνει να ρίχνετε τόνους λάσπη για να πετύχετε τον σκοπό σας…ένα μνημόσυνο το κάνατε συλλαλητήριο…ένα μνημόσυνο το κάνατε συγκέντρωση…πόση χολή και πόσο δηλητήριο μπορεί να αντέξει η γλώσσα σας…..στο τέλος θα αυοτφαρμακωθειτε….

  • Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ((ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ)) ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.

  • Ελληνοφωνοι συριζαιοι.Η Ελλαδα δεν χρειαζεται ουτε κομμα ουτε χρωμα.Ολοι μονο κατω απο την γαλανολευκη.Οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε τοσο πιο γρηγορα η Ελλας θα ξαναγενηθει.

  • Εσείς που είπατε τον Μίκη εθνικιστή, εσείς οι διχαστικοί: «ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν», εσείς που δεχθήκατε συγχαρητήρια για τη γνωστή ανθελληνική συμφωνία από Αμερικανούς και Ευρωπαίους αξιωματούχους που ονομάζατε κοράκια και εκμεταλλευτές των λαών, είστε οι τελευταίοι που έχετε δικαίωμα να μιλήσετε για το χιτλερικό υποκατάστατο.

  • ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΝΑΖΙΔΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ.

    Για τη δικτατορία του Πάγκαλου ευθύνεται η Αριστερά. Από νήπιο εργαζόταν για την καταστροφή της χώρας.

    ■ Πίσω από τη δικτατορία του Κονδύλη βρισκόταν η Αριστερά.

    ■ Ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν μίσθαρνο όργανο των μπολσεβίκων.

    ■ Η Αριστερά, σε αντίθεση με όσα διακινούσε η ίδια για ευνόητους λόγους, απουσίαζε από την Εθνική Αντίσταση, τα στελέχη της και τα μέλη της εντάχθηκαν μαζικά στα Τάγματα Ασφαλείας, συνεργάστηκαν με τους ναζί, δεν πέρασαν από δίκη μετά την Κατοχή και αργότερα ανταμείφθηκαν με υψηλόβαθμες κυβερνητικές θέσεις.

    ■ Αριστεροί προβοκάτορες ήταν οι δολοφόνοι του Γρηγόρη Λαμπράκη. Πατενταρισμένοι αριστεροί οργάνωσαν το παρακράτος.

    ■ Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και ο Δημήτριος Ιωαννίδης ήταν διπλοί πράκτορες και έκαναν το πραξικόπημα το 1967 κατ’ εντολήν της Σοβιετικής Ενωσης.

    ■ Την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο ενθάρρυναν Ελληνες αριστεροί σε συνεργασία με Τούρκους ομολόγους τους.

    ■ Τέλος, η Αριστερά φέρει την ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας το 2010. Οι κυβερνήσεις της δανείζονταν ασυστόλως, οι κυβερνήσεις της έχτισαν τα πελατειακά δίκτυα και έφτιαξαν το σύστημα διαπλοκής, αυτές επέτρεψαν να γίνουν τα μεγάλα σκάνδαλα, αριστεροί εισέπραξαν τις μίζες, σε αριστερούς ανήκουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους.

    • γνωρίζων ότι του συμφέρει .. και βλέπον με κόκκινα γυαλιά … ποιο ψύχραιμη άποψη είναι αυτή που λέει πως η Ελλάδα έμπλεξε στο μέσο της σύγκρουσης Δύσης με τη Σοβιετία ,παλιότερα Αγγλίας Γερμανίας κ.ο.κ. και ευτυχώς ήμασταν στο στρατόπεδο των νικητών με απώλειες όμως,(θα ήταν χειρότερες αν επικρατούσαν οι αριστεροί)…

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ που φίμωσε τον ελληνικό λαό με τα δακρυγόνα.
    που απαξιώνει τα εθνικά σύμβολα, όπως την ελληνική σημαία την οποία χαρακτήρισε ως ένα απλό πανί δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή».

    Η Αριστερά που γνωρίσαμε έχει μεταλλαχτεί σε δεκανίκι της Παγκοσμιοποίησης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.