kozan.gr: Kαρφί Γ. Αδαμίδη, χωρίς να τον κατονομάζει, για το νέο Διευθυντή του ΛΚΔΜ, Αντώνη Νίκου

27 Ιανουαρίου 2020
16:15

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης αναφέρει: “Απίστευτη ένδεια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, για να ορίσουν Διευθυντή του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας τον《εκλεκτό》του κόμματος, ετοιμάζονται να αλλάξουν το εγκεκριμένο από το αρμόδιο Υπουργείο (ΥΠΕΝ) οργανόγραμμα της επιχείρησης, που με σαφήνεια ορίζει ότι ο διευθυντής του έργου πρέπει να είναι διπλωματούχος μηχανικός μεταλλείων, έτσι όπως απαιτεί ο Κ.Μ.Λ.Ε.

Είναι άλλη μια κίνηση που ενισχύει το δόγμα των 《άριστων》 όπως στην ΕΥΠ, τα Νοσοκομεία, κλπ.”

 

19 σχόλια

  • Φίλε Γιώργο, συνεχίζεις με την στείρα συνδικαλιστική λογική. Και ποιά είναι αυτή; ΔΕΝ προτείνατε ΠΟΤΕ ως συνδικαλιστές κάτι σοβαρό για την ΔΕΗ και την περιοχή. Παραμείνετε στον μικροσυνδικαλιστικό κύκλο σας και αυτό σας κάνει αναξιόπιστους για όλη την Δ. Μακεδονία…

    • Ενώ αυτούς που διορίζει το κόμμα (ΝΔ και άλλα) είναι τέρατα αξιοπιστίας! Άσε μας τώρα, Ανώνυμέ μου! Και οι μεν και οι δε, είναι για στήσιμο στα 5 μέτρα! Όλοι τους, καταχραστές εξουσίας…! Το πρόβλημα το ‘χουμε εμείς γενικά, όλοι οι Ελληνες, που εκλέγουμε συνεχώς τα λάθος άτομα σε κάθε είδους εκλογές (βουλευτικές και συνδικαλιστικές)!! Όπου βλέπουμε κάτι λάθος, το σωστό θα ήταν να “κυνηγάμε”, με ότι μέσο διαθέτουμε, συτόν που το κσνει! Όπως κάνουν και οι Ευρωπαίοι, που εμείς τους κοροϊδεύουμε “στρατιωτάκια”! Αλλά οι Ελληνάρες ήμαστε μια ζωή στην “αραχτή”, και δε μας καίγεται καρφί, για τίποτα πέρα από την παρτι μας! Σιγά, τώρα, μην βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα ….ας το βγάλει κάνας άλλος!

      • Κύριε Λάζαρε δεν θα διαφωνήσω μαζί σας. Ούτε το ένα είναι λύση ούτε το άλλο. Το ζήτημα είναι πως τρώγονται σαν τα κοκόρια και η Δυτική Μακεδονία “σβήνει”

  • Βρε Γιωρικαμ ας ο Πορτορας 35 χρόνια σην ΔΕΗ αυτά που είδες και αυτά που έκανες εσύ εάν καθήσεις και τα γράψεις βιβλίο 300 σελίδων θα χρειαστείς αυτό σε ενόχλησε.Και αλήθεια για την τοποθέτηση του φίλου σου πρώην προέδρου της ΔΕΗ και παλαιού προέδρου της ΓΕΝΟΠ στο διοικητικό συμβούλιο της Βιοχάλκο έχεις να πεις τίποτα!!!!!!

    • Πικάσο τον κ. Παναγιώτακη εννοείς? Μπράβο του αν αληθεύει ήταν δίκαιο και έγινε πράξη ως αυθεντικός αριστερός και σύντροφος Κύριε Αδαμιδη το γνωρίζατε σας βρίσκει σύμφωνο φαντάζομαι αφού δεν το σχολίασες και αυτό στο διαδίκτυο

  • Ναι αλλά όταν ήταν με το ΠΑΣΟΚ, και μετά με το Σύριζα, ο κύριος Αδαμίδης, έκανε τον κουφό, και τον γκαβό. Τώρα κάνει αντιπολίτευση, αυτός ο κύριος.

  • Η επιθεώρηση μεταλλείων τι κάνει;;;; Βεβαίως και πρέπει να ναι Διπλωματουχος μηχανικός μεταλλείων μεταλουργος….. Άλλωστε για ορυχεία μιλάμε…. Οχι για ηλεκτρολογικες εγκαταστάσεις… Κρίμα η Νέα Δημοκρατία….. Φθηνή και επικίνδυνη πολιτική κίνηση… Ελπίζω να κάνει διορθωτική κίνηση…. Γιατί αυτή την στιγμή είναι αναπληρωτής…. Δεν έγινε ακόμα ορισμός….. ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΎ….

  • Δεν σε κάνουν εσένα καλύτερα? Εσείς οι συνδικαλιστές έχετε γίνει οικονομολόγοι , μηχανικοί,manager, πολιτικοί ,μόνον επίσκοποι δεν έχετε κάνει.Γι αυτό έχετε απαξιωθεί στα μάτια των πραγματικά εργαζομένων και της κοινωνίας.

  • Οι μεν κατηγορούν τους δε για βολεμα, αλλαζει η κυβέρνηση οι δε κατηγορούν τους μεν για βολεμα. 4 χρόνια εμεις στις καλες τις θεσεις , παίρνουν σειρά οι αλλοι και σε μια τετραετία πάλι εμεις. Και αυτό σας φαίνεται φυσιολογικό. Σε δέκα σχόλια ο λόγος που αυτή η δυσμοιρη περιοχή δεν θα σηκώσει κεφάλι και σε 10 χρόνια θα μείνετε συνταξιούχοι σε μια έρημη κοζανη. Εμεις που δεν γραφτηκαμε στα κόμματα σας δεν θα είμαστε εδω

  • Να μνημονεύσουμε εδώ το γεγονός ότι, ο νέος διευθυντής ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή των ορυχείων, μπροστάρης σε κάθε δουλειά, σε κάθε σχεδιασμό, με σύνεση και ευφυΐα. Άξια επιλογή μας γυρίζει θριαμβευτικά πίσω! Αλήθεια, σ’ αυτόν τον τόπο είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα!

  • Μια ζωή τα ίδια. Το μόνο που μετραει είναι να έχεις την υποστήριξη πολιτευτων και συνδικαλιστων. Ποια αξιοκρατία και πράσινα άλογα.

  • Κριμα που πιστέψαμε τις εξαγγελίες του Μητσοτάκη περί αξιοκρατίας. Έβαλαν στην κορυφή του λιγνιτικου κέντρου έναν άνθρωπο με μοναδικό κριτήριο και προσόν ότι είναι στέλεχος της ΝΔ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.