kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης: “Για 1η φορά τα τελευταία 5 χρόνια έγινε μια μεθοδική δουλειά για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων. Να πιάσουν το νήμα από ‘κει που το αφήσαμε. Μην απεμπολήσουν αυτό το οποίο κατακτήθηκε” (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2020
12:57

 

Συνέντευξη τύπου σχετικά με το θέμα της παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων στο Δήμο Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 28/1 στο στέκι της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, στην Πλατεία Γιολδάση. Όπως ανέφερε, ο κ. Λ. Ιωαννίδης, παρουσιάζοντας και μέρος των εγγράφων – αλληλογραφίας, απαντώντας και στις αναφορές τόσο του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Ν. Παναγιωτόπουλου (κλικ εδώ) όσο και του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα (κλικ εδώ), είπε πως: “Για 1η φορά τα τελευταία 5 χρόνια έγινε μια μεθοδική δουλειά για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων. Να πιάσουν το νήμα από ‘κει που το αφήσαμε. Μην απεμπολήσουν αυτό το οποίο κατακτήθηκε”, καλώντας τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης να παρουσιάσει τις προθέσεις της στο συγκεκριμένο θέμα. Από την πλευρά του, ο Κ. Δεσποτίδης (πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης), σημείωσε, πως η πρώην Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή επιχείρησε να ξαναφέρει το θέμα στην επιφάνεια, επειδή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είχε δεκαετίες κάποιος να ασχοληθεί με το στρατόπεδο, συμπληρώνοντας, πως, οι τελευταίες κινήσεις από την τότε προηγούμενη Δημοτική Αρχή, όπως φαίνεται κι από την αλληλογραφία, είχαν να κάνουν μόνο με τα 6 στρέμματα του πάρκινγκ από το Αστυνομικό Μέγαρο.

 

14 σχόλια

  • Η πόλη μας έχει ανάγκη από τέτοιους χώρους…Θέλουμε λύσεις και όχι ημίμετρα. Αν θα προχωρήσουν μόνο για το πάρκινγκ της Αστυνομίας θα μας πάει χρόνια πίσω…πρέπει να συνεχιστεί και το στρατόπεδο αλλά και η αναβάθμιση του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

  • Το έγγραφο του Υπουργείου Αμύνης λέει έχει την πρόθεση ΟΧΙ έχει πάρει την απόφαση όποτε ψέμματα του Ιωαννίδη και επίσης ο δήμος κάνει την πρόταση για το πως σκέφτεται και θέλει το συγκεκριμένο χώρο.

    • Ο δήμος εκανε μάστερ πλαν. Ψαξτο το λίγο θα στο δωσουν. Επίσης η συμφωνια περιλαμβανε συγκεκριμένα βήματα για την υλοποίηση της. Είναι κρίμα για ένα γινατι και για να μη χρειαστεί να παραδεχτούμε ότι το προχώρησε ο Ιωαννίδης να μην προχωρήσει η παραχώρηση. Άλλωστε αυτα έλεγαν κάποιοι και για τον οσε αλλά τα κατάφερε ο Ιωαννίδης

  • Κύριε Μαλούτα, συνεχίστε ότι είναι καλό για τον Δήμο μας!Η λογική της απαξίωσης δεν φέρνει καλά αποτελέσματα για την πόλη μας. Διεκδίκηση και επιμονή για το καλό του τόπου!

  • Φτου-φτου να μη σας ματιάσω σκοτωθηκατε στη δουλειά τα πέντε χρόνια!!!! Δε βαρέσατε μια, ούτε ενα έργο να λέτε σήμερα “να αυτό είναι δικό μας”… Φούρκα με μπουντάκια….

    • Δεν έχει περάσει διοίκηση που να δούλεψε περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που μπορούν να στο διαβεβαιώσουν όλοι όσοι γνωρίζουν. Ρώτα στα οικονομικά, ρωτά στο αμαξοστάσιο, ρωτά όπου θες. Αν πάλι μιλάς για έργα θα εχει πέντε χρόνια να τα βλέπεις ννα υλοποιουνται

  • Πέντε χρόνια ένα Κουρι δεν μπορέσατε να το κάνετε κάτι που είναι έτοιμο άλσος θα φτιάχνατε το στρατόπεδο. Αυτό που μας δείχνετε εδώ είναι μια έκθεση ιδεών τίποτα παραπάνω.

    • Γιατί δεν αναρωτιεστε γιατί δεν έγιναν εργα για τα πολύ περισσότερα χρόνια της ενότητας που ήταν εξουσία και έχετε απαίτηση από κάποιους που ήταν πολύ λιγότερο στη Δημοτική αρχή.

      • Τι έκανε η Ενότητα το ξερουμε. Εαν θυμάσαι ο Ιωαννίδης έδιωξε την Ενότητα και τον ψήφισε ο κόσμος για κάτι νέο για μια αλλαγή αλλά αυτός μετά απο 5χρονια έφερε στην εξουσία παλι την Ενότητα άρα τι έκανε(μια τρύπα στο νερό)

        • Δεν μηδενίζει το κοντέρ με τις εκλογες. Ένας διαλυμένος δήμος 30 χρόνων με ένα προσωπικό 50+ ετών δεν αλλάζει σε μια μερα. Η αλλαγή έγινε και στα οικονομικά, και στο σταθμό και στο κουρί, και στο στρατόπεδο και σε πολλά άλλα. Θέλουν χρόνο όμως αυτά για να δείξουν. Και πίστεψε με θα δείξουν τα επόμενα χρόνια, πο θα τρέξει το open mall, οι αναπλάσεις. Και μη μου πείς γιατί δεν πρόλαβε να τα κάνει, γιατί θα σου θυμίσω οτι ο Ιωαννίδης υλοποίησε στο μεγαλύτερο ποσοστό τη βιβλιοθήκη και την πλατεία

  • Φτάνει!!
    Άντε πια
    Τόσα χρόνια στασιμότητα,η χειρότερη πόλη στη βόρεια Ελλάδα είμαστε.
    Όποιος δεν το βλέπει είναι κομματοσκυλο η βολεμενος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.