kozan.gr: O Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, “προκαλεί”, εμμέσως πλην σαφώς, την ΔΑΚΕ, με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Κ. Χατζηδάκη, να επιδείξει αντίστοιχη στάση με αυτή που επέδειξε εκείνος όταν, ως πρόεδρος του Σπάρτακου, χαρακτήριζε ανεπιθύμητο τον Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος ήταν, τότε, να επισκεφτεί την περιοχή

29 Ιανουαρίου 2020
03:38

 

Αν κι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, το kozan.gr έχει αποκαλύψει, εδώ και καιρό, πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το διήμερο, 7 & 8 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί, σε Κοζάνη & Πτολεμαίδα,  o Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης. Με αφορμή αυτή την πληροφορία, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης ανήρτησε βίντεο, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook όταν, ως πρόεδρος του Σπάρτακου, χαρακτήριζε ανεπιθύμητο τον Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος ήταν να επισκεφτεί την περιοχή.

 

 

 

15 σχόλια

  • Η λέξη ΘΡΑΣΟΣ δεν σε καλύπτει Αδαμίδη πραγματικά έχεις ξεπεράσει κάθε όριο 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και δεν είπες τπτ ξαφνικά ήρθαν όλα τα προβλήματα στην ΔΕΗ παραίτηση τώρα είσαι ανεπιθύμητος εσύ

    • Δεν ξέρω για το θράσος του Αδαμιδη, αν και στις μέρες μας για να τα βγάλεις πέρα με την Βλακεία είναι απαραίτητο, αλλά εσύ σίγουρα ή έχεις αμνησία ή είσαι εντεταλμένος άσχετος.
      Στα “φέρετρα” κατά την επίσκεψη του Τσιπρα ως Πρωθυπουργού ήταν επικεφαλής, συνοδευόταν βέβαια και απο τους γνωστους που μεσα στο φέρετρο ειχαν τους βρικόλακες που ρουφάν το αιμα τις περιοχής αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

  • Σε ποιους απευθύνεσαι Γιώργο; Σε βολεμένους και παρτάκηδες, σε αυλοκόλακες, γιουσουφάκια και ορντινάτσες… Δυστυχώς πολλοί δεν γνωρίζουν ότι: “τα παντελόνια δεν είναι για να τα φοράς, αλλά για να τα τιμάς”…

  • Ε Ε έρχεται. Έρχεται ο υπουργός. Και βέβαια είναι ανεπιθύμητος οι δεητσηδες ξέρουμε γιατί. Και βέβαια η σημερινή ΔΑΚΕ δεν θα κάνει τίποτα ούτε μαντινάδα καμιά μαντινάδα αετός αετό μεγάλωνε κι εκει ψηλά που πετα χεσε ψηλα κι αγναντευε

  • Πιστεύεις αλήθεια ακόμα ότι η ενέργεια σου εκείνη να μην έρθει ο Υπουργος στην Κοζάνη δεν ήταν λάθος; Έπαιξες αρκετά με την θέση σου στην Γενοπ για ίδιον ώφελος αρκετά.

  • Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ έχουν πολλή πλάκα. Όπως η ορχήστρα του Τιτανικού έπαιζε ακόμα κι όταν το πλοίο βούλιαζε έτσι κι αυτοί συνεχίζουν το βιολί τους ενώ η Επιχείρηση μπάζει νερά από παντού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.