Δήμος Κοζάνης: Προτεραιότητα η καθημερινότητα των πολιτών

29 Ιανουαρίου 2020
19:13

 

Συνάντηση με τους προέδρους και  κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου, είχε ο  Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κοζάνης, Γιώργος Δουγαλής, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο πρώην Δημαρχείο της Δ.Ε. Ελλησπόντου, στην Τ.Κ. Κοιλάδας, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητα τους.

Επίσης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Κοζάνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Δρεπάνου, ο οποίος έθεσε υπόψη του τα προβλήματα  των κατοίκων της Κοινότητας.

Ο κ. Δουγαλής υπογράμμισε πως «Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς», ενώ τόνισε πως θα πραγματοποιεί δια ζώσης επαφές με τους προέδρους αλλά και τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, ώστε να τίθενται άμεσα υπόψη του τα υπάρχοντα προβλήματα.

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.