kozan.gr: Κοζάνη: Αυτή είναι η τραγική κατάσταση, από διάφορα σημεία της Κοζάνης, με τους κάδους ανακύκλωσης (Φωτογραφίες)

31 Ιανουαρίου 2020
09:55

Αυτή είναι η τραγική κατάσταση, από διάφορα σημεία της Κοζάνης, με τους κάδους ανακύκλωσης. Σημερινές , 31/1, φωτογραφίες του kozan.gr

18 σχόλια

  • ΕΛΕΟΣ κύριοι του Δήμου…Μπορείτε να κάνετε μίνι δεξιώσεις και να κόβετε πίτες κάθε μέρα…αλλά να κάνετε και τα αυτονόητα…

        • Οι μεγαλύτεροι υπεύθυνοι είναι οι πολίτες αφού αυτοί επιλέγουν τους αιρετούς.

          Αυτή η παγκόσμια πατέντα του Έλληνα που κατηγορεί αυτούς που συστηματικά ψηφίζει με ξεπερνάει .

          Όχι αγαπητέ μου.

          Αν τους θεωρείς ανίκανου, ανίκανους ψηφίζει ο κόσμος.

          Αυτούς αξίζει να έχει.

          Σε σοβαρές χώρες, δήμους αυτοί ούτε τις απόκριες θα κυκλοφορούσαν.

          Πόσο μάλλον να κυβερνήσουν.

          Ο Έλληνας ψηφίζει αυτόν που του μοιάζει δυστυχώς.

  • Μάλλον ο αντιδήμαρχος πρέπει να πατήσει ποδι στην υπηρεσία. Απο κει κα πέρα πολύ καλά κανει η αντιπολίτευση και την ψάχνει με φωτογραφίες μπας και ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι, αιρετοί και προπάντων οι υπάλληλοι.

  • Δημαρχε μην ασχολεισαι καποια στιγμη θα τα μαζέψουν, δεν εγινε και τιποτα, εσύ τη δουλειά σου,αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, να μαθουν αυτοι που τολμησαν να σηκώσουν κεφάλι.

  • Αυτά δεν είναι δουλειά του δήμου κόσμε της Κοζάνης,αυτά τα μαζεύουν από την διαδυμα Κοζάνης που είναι κατω στην περιοχή κασλα δίπλα από τις καλόγριες…

  • Και τώρα περιμένουμε τον Λάζο να βγάλει φωτογραφίες με την κατάσταση που επικρατούσε στους κάδους καθαριότητας επί θητείας Ιωαννίδη!!

  • Θα περιμενα από την αμροδια υπηρεσια καθαριοτητας και ανακύκλωσης του Δημου Κοζάνης να βγει και να ανακοινωσει τι γινεται όπως κανει η ΔΕΥΑΚ και άλλες υπηρεσίες. αλλα φαινεται δεν ενδιαφέρονται να ενημερωσουν τον κοσμο. απογοητευση τεραστια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.