kozan.gr: Ο Συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ», του  Ευάγγελου Σημανδράκου, έκοψε το βράδυ της Παρασκευής 31/1, τη βασιλόπιτά του (Βίντεο 5′ & 48 Φωτογραφίες)

31 Ιανουαρίου 2020
21:49

 

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε, το βράδυ της Παρασκευής 31/1, στο «Μεζεδοπωλείο Πέρπιρας», στην Κοζάνη, ο Συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ», του  Ευάγγελου Σημανδράκου.

 


 

 

17 σχόλια

    • Τα ίδια έλεγες (γιατί μόνο ένας είσαι) και προεκλογικά αλλά 4ος και καταιδρωμενος ήταν ο Βαγγελας, γι αυτό χαλάρωσε και πιες ένα κρασί, κερασμένο είναι εξάλλου.

    • O ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΟ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

      • Τι λες ρε φιλε.
        Ο Καρακασίδης και ο Mετισογλου (ο γιαννης ήταν κάθε μέρα στο γραφείο του) στήριξαν ανοιχτά τον μιχαηλιδη. Ακόμα και σε εκπομπές πήγαν, σε δελτία κλπ και λέγανε ότι ο εκλεκτός της ΝΔ είναι ο Μιχαηλιδης.
        Απλά τον πήρανε χαμπάρι και τον σπρωξανε.

  • Και πρίν τις εκλογές τα ίδια τραπεζώματα…4ος βγήκε!!!! 14% και με τρελλό αγώνα από τους γιαλαντζί δεξιούς….Τους είδαμε και σήμερα εκεί!!!!

  • Είμαι νεοδημοκράτης μια ζωή αλλά ντρέπομαι γι αυτόν που είναι πρόεδρος της Νοδε. Δηλαδή το κόμμα στήριζε στις δημοτικές κάποιον που είναι ΠΑΣΟΚ ενώ έλεγε πως στηρίζει έναν που είναι ΝΔ. Έλεος και κρίμα

  • ποιο σοβαρα παιδια ποιο καθαρα ατομα απο καθε παραταξη δυστηχως ομως σε αυτην την πολη δεν μετραει αυτο.θελουν κομμα βουλευτες μπαρμπα ο κοσμος.εχει στελεχωθει ο δημος απο τον καθε ασχετο σε διαφορα ποστα που δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται και δεν ρωτανε να μαθουν απο εγωισμο.Συγχαρητηρια βαγγελη γιατι εχεις μακραν τα ποιο αγνα καθαρα χαρησματικα στελεχη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.