Μ. Παπαδόπουλος: “Δημιουργική συνάντηση και συζήτηση με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως – Νέο κτήριο για τα τριτοβάθμια τμήματα της Πτολεμαΐδας, εκπαιδευτικές δράσεις με την προώθηση των σχεδίων της δημιουργίας Πόλων Καινοτομίας στην Π.Ε. Κοζάνης, επαναλειτουργία του παραρτήματος του περιβαλλοντικού κέντρου στη Σιάτιστα, κ.α.”

31 Ιανουαρίου 2020
21:18

Μια δημιουργική συνάντηση και συζήτηση με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, την Υπουργό Νίκη Κεραμέως την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη και την Γενική Γραμματέα Αναστασία Γκίκα . Με βασικά θέματα την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σχολές και τμήματα για το έτος 2020-2021, αναβάθμιση λειτουργίας, νέο κτίριο για τα τμήματα της Πτολεμαΐδας, νέα μεταπτυχιακά προγράμματα. Για την δευτεροβάθμια νέες εκπαιδευτικές δράσεις με την προώθηση των σχεδίων της δημιουργίας Πόλων Καινοτομίας στον Νόμο Κοζάνης (ξεκινάει άμεσα με νέες αποσπάσεις καθηγητών πληροφορικής από Δευτέρα 3/1/2020 ) , και την περαιτέρω ανάπτυξη αυτών . Ενημερώθηκαν οι Υπουργοί , για την μεταβατική περίοδο στην οποία μπαίνει η περιοχή μας , οι συνεργάτες μου ο Καθηγητής Ξανθοπουλος Θεόδωρος και η Νομικός Κεφαλίδου Φωτεινή ανέπτυξαν λεπτομερώς προτάσεις και δράσεις που θα μπορούσε να αναπτύξει το Υ.Π , για να συμβάλει και αυτό στην ήπια μετάβαση της περιοχής στο νέο παραγωγικό μοντέλο . Επαναλειτουργία του παραρτήματος του περιβαλλοντικού κέντρου στην Σιάτιστα.

Τη συνάντηση μας θα την επαναλάβω σε τρεις εβδομάδες για μια πιο αναλυτική συζήτηση, ενσωματώνοντας και τις απόψεις μετά απο διάλογο των φορέων της περιοχής μας και της εκπαιδευτικής κοινότητας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και τις τρεις κύριες του Υπουργείου Παιδείας για την συνεργασία τους.

 

 

7 σχόλια

  • Ημέρες και έργα Κεραμέως….

    Στα απολυτήρια Λυκείου απαγορεύεται να αναγραφούν ιθαγένεια και θρήσκευμα (επί Ν.Δ.)!!! αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό ;

  • Μπραβο Μιχαλη .Ακουραστος εργατης για την πτοωθηση των θεματων της περιοχης μας και ο μονος που γνωριζει και εχει αποψη σε θεματα παιδειας .

  • κ. Παπαδόπουλε

    Σύμφωνα με το υπ αριθμ Πρωτ. Φ16/11644/Δ2/28-1-2020 έγγραφο του υπουργείου Παιδείας που υπογράφει η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Αναστασία Γκίκα:
    Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ” διοργανώνει την ημερίδα “Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση» [Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5.00 μ.μ.], στο Ξενοδοχείο Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, METRO, Σταθμός «Ευαγγελισμός»).
    Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ” προσκαλεί τα 15μελή Μαθητικά Συμβούλια Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής να συμμετάσχουν στην ημερίδα με ηλεκτρονικές απαντήσεις στο θέμα: «ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ».
    σημειώνεται ότι η μετακίνηση των σχολικών μονάδων στην ημερίδα θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

    Η Κεραμέως ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ το έγραφο ! Να την συγχαρείτε !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.