kozan.gr: Εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης – και το 2023 – ο Ε. Σημανδράκος;

1 Φεβρουαρίου 2020
11:14

 

Aν κι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 είναι πολύ μακριά, ο ίδιος ο επί κεφαλής του συνδυασμού “Κοζάνη – Μπροστά”, Ε. Σημανδράκος, κατά την χθεσινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας, φανέρωσε την πρόθεσή του να επαναδιεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κοζάνης, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εδώ εμείς είμαστε όλοι μαζί που θα συν-αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε και στις επόμενες εκλογές. Ο συνδυασμός “Κοζάνη – Μπροστά” έκοψε την πρώτη πίτα φέτος αλλά είμαι σίγουρος και σας υπόσχομαι ότι θα κόψει πάρα πολλές πίτες γιατί αυτός ο συνδυασμός έχει μέλλον και μαζί θα αγωνιστούμε για τα επόμενα χρόνια”.

Kλικ εδώ

23 σχόλια

  • Ο Βαγγέλης πρέπει να είναι ξανα υποψηφιος. Πηρε χωρίς χρίσματα 17%. Είναι μεγάλη επιτυχία σε ένα πολωμένο πολιτικό περιβάλλον του Μαΐου του 2019.

    • Ας μας δειξει πρωτα τι ξερει να κανει,ας κανει πρωτα εργο κ μετα να σκεφτει για αλλα. Αρκετα ονειρευεται. Καιρος να ξυπνησει κ να ενεργοποιηθει. Απο μπλα μπλα χορτασαμε. Εργο αποδεικτικο θελουμε. Μπορει; ξερει; οχι αλλες σαπουνοφουσκες. Φτανει πια.

  • Eκ νέου τέταρτος στα αποτελέσματα, ενδεχομένως και πιο κάτω.
    Με τί μούτρα θα ζητήσει την ψήφο όταν συνεργάστηκε με τον Μαλουτα ώστε να γίνει Αντιδήμαρχος μαζί του, ενώ έβγαινε και φώναζε εναντίον τους;
    Όταν συνεργάζεσαι συμφωνείς επί της αρχής. Άρα τί θα πουν αυτός και ο Μιχαηλίδης;
    Ψηφήστε εμάς για Δημάρχους αλλά καλός και ο Λάζος ήταν τελικά;
    Ο λαϊκισμός στο έπακρον.
    Ο κόσμος έξω τον έχει ήδη διαγράψει.

  • Ο συνδυασμός Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΆ θα είναι παρών στις επόμενες εκλογές να διεκδικήσει επάξια με ένα μίγμα έμπειρων στελεχών που θα προέρχονται από τη νέα γενιά, το δήμο Κοζάνης. Ο Βαγγέλης Σημανδρακος θα είναι αυτός που θα ηγηθεί του σχήματος αυτού. Βαγγέλη πέταξε την παλιά φρουρά του Λάζου μεταξύ αυτών και το δίδυμο κουφωματιας – βάζω το παλτό και κάθομαι μπροστά σε όλες τις εκδηλώσεις πολιτισμού, όπως την τρίχα από το ζυμάρι.

  • Βαγγέλη γιατί να μην είσαι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος? Έτσι και αλλιώς σίγουρα θα είσαι και τότε ένας πολύ καλός και πετυχημένος αντιδήμαρχος!! Και ο όποιος κατάλαβε κατάλαβε κατάλαβε.

  • μην χάσουμε…
    Να δούμε αν το 2023 θα γράφει αυτός ή πάλι κάποιος σύμβουλος του λόγους προεκλογική ομιλίας που θα απαγγείλει μιας και δεν μπορεί να σταθεί με δικά του πολιτικά επιχειρήματα.
    ΛΑΪΚΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΛΟΥΤΑ.

    Υ.γ. πάντως εμείς περιμένουμε να χτίσει ακόμα το νέο νοσοκομείο

  • Βαγγέλη ενσωματώσου στην “ενότητα” διεκδίκησε την αρχηγία και όταν την πάρεις θα είσαι σίγουρος δήμαρχος, ως ο πιο άξιος που θα είσαι εκεί μέσα. Με δικό σου συνδυασμό περισσότερες πιθανότητες έχεις για δήμαρχος Αθηναίων παρά Κοζάνης. Και μη ξεχνάς πως τις προηγούμενες δεν τις κέρδισε ο Μαλούτας τις έχασε ο Ιωαννίδης,

  • Σε 3,5 χρόνια ποιος ζει, ποιος πεθαίνει.
    Ας παρουσιάσει κάτι πρώτα και μετα βλέπουμε.
    Δεν είναι οι πιθανότητες μαζί του.

  • Τον Κώστα τον ρωτησες;; νομίζεις ότι θα κανει την κοτα παλι;; θα δουμε το εργο σου και μετα.. αυτα που κάνεις ακομα των προηγούμενων είναι. Θα κριθείς με ότι κάνεις..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.