kozan.gr: Παρουσία του Χ. Σπίρτζη, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 1/2, η συνεστίαση & κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης (Βίντεο & 61 Φωτογραφίες)

2 Φεβρουαρίου 2020
00:55

 

Παρουσία του Χ. Σπίρτζη, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 1/2, η συνεστίαση & κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης. Η εκδήλωση περιελάμβανε πολιτική ομιλία του βουλευτή και τομεάρχη εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη, και της βουλευτή Κοζάνης Καλλιόπης Βέττα, ενώ ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


 

 

 

 

 

 

22 σχόλια

  • Ευτυχώς γλυτώσαμε από εσάς όσο αν είχε κόσμο νομίζω φαίνεται ο Σημανδρακος είχε περισσότερο αααα ξέχασα ο Ιωαννίδης που είναι ο εκλεκτός σας δήμαρχος???

    • Γλυτωσες απο αυτους και ξαναψηφισες αυτους που εκαναν ενα διαλειμμα απ τα 40 χρονια που σε κλεβανε και τους ξαναφερες να συνεχισουν απο κει που σταματησανε το 2015. Ευτυχως που σκισανε την Συμφωνια και 7 μηνες τωρα φερνουν αναπτυξη μονο και πλεονασματα!

  • Α ρε τυχεροί εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Μας πείρατε τους καλύτερους συντρόφους από το ΠΑΣΟΚ!!!!Να τους χαίρεστε λοιπόν…και να τους καμαρώνετε…απλά να ξέρετε πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναχάσει εκλογική μάχη….θα φύγουν…χωρίς θόρυβο εννοείται…όπως ήρθαν…μούτικα που λεν και οι Κοζανίτες

  • Ο πυροσβέστης ο Ηλίας ο κάτανας και ο Θόδωρος ο Καρυπίδης που είναι μόνο ότι ήταν κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ πήγαιναν τώρα δεν πάνε που είναι αντιπολίτευση. Εκτός αν άλλαξαν κόμμα και πάλι

  • Θλιβερή εικόνα για την ΝΕ Κοζάνης, 100 ατομα όλα και όλα. Ξεφτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό δεν πρόλαβαν ούτε να συγκροτηθούν.

  • Αχ βρε σύντροφοι,οι περισσότεροι εγγονοί αγωνιστών του συμμοριτοπόλεμου,και τωρα σας έφαγε ο κοινο-βολευτισμος και η μικροπολιτικη των συμφερόντων.
    Να τρώει ο γονιός τις λίρες και του παιδιού να μη δίνει…

  • λένε μια εικόνα 1000 λέξεις… εικόνα 7/60 … θυμίζουν .τεθλιμμένοι συγγενείς… αναπολούν τις παλιές καλές εποχές και τις λάθος επιλογές που έκαναν για το μέλλον… εικόνα 42/60 γιατί κρύβεσαι “σύντροφε” .. τόσο πολύ ντρέπεσαι που βρέθηκες στην εναρκτήρια εκδήλωση ανασυγκρότησης της.. πρώτη φορά αριστερά… και ο λαός όπως φαίνεται αποφάσισε και τελευταίας !!!?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.