kozan.gr: Κ. Μιχαηλίδης με αφορμή την παρουσία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κοζάνης Π. Καρακασίδη στην κοπή πίτας του Ε. Σημανδράκου: “Οι “μάσκες” δεν έπεσαν χθες”

1 Φεβρουαρίου 2020
20:05

 

Mε αφορμή την παρουσία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κοζάνης Π. Καρακασίδη στην κοπή πίτας του Ε. Σημανδράκου, o επικεφαλής του συνδυασμού “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης”, Κ. Μιχαηλίδης έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Οι “μάσκες” δεν έπεσαν χθες. Για όσους γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβαινε την προεκλογική περίοδο και ο γράφων μαζί με τους συνεργάτες του γνωρίζει πολύ καλά, δεν έπεσαν από τα σύννεφα με την χθεσινή παρουσία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κοζάνης Παντελή Καρακασίδη στην κοπή πίτας του φίλου και συναδέλφου Ευάγγελου Σημανδράκου. Το σχόλιό μου όμως δεν γίνεται για να θίξει τον κύριο Καρακασίδη. Όπως όλοι μας έτσι και αυτός θα κριθεί από τους πολίτες και τα στελέχη τηςΝεας Δημοκρατίας για το ρόλο του και τις ενεργειες του τόσο στις αυτοδιοικητικές όσο και στις εθνικές εκλογές αλλά και γενικότερα για ολη την θητεία του. Με αφορμή όμως το γεγονός αυτό, που δεν έμεινε ασχολιάστο, μου δίνεται η ευκαιρία να αναφερθώ στο μικρό άθλο που πέτυχε ο συνδυασμός μας χανοντας για λίγες ψήφους, μόλις 12, το “εισιτήριο στο Β’ γύρο
των εκλογών όπου εκεί οι περισσότερες πιθανότητες ήταν με το μέρος. Εχοντας ένα σημαντικό μέρος της ΝΔ καθαρά απέναντί μας αλλά κι ένα ακόμη με αλα καρτ συμπεριφορά, δηλώνω για ακόμη μια φορά πραγματικα υπηρέφανος και βαθύτατα υποχρεωμένος σε όλους εσάς φιλους, γνωστούς και υποψηφίους που πιστέψατε σε εμάς και μας στήριξατε. Τα καλύτερα έρχονται.”

 

 

28 σχόλια

    • Θα συμφωνήσω απόλυτα πάντα τα ίδια και το 14 και το 19 το ίδιο έκανε ο Κυριάκος !!! Γιατί δεν συνέχισε με τα ψηφοδέλτια του κυρίου Σημανδρακο 12 ψηφοδέλτια ήταν μπορεί και να πήγαινε δεύτερη Κυριακή αλλά ποιος ξέρει την το έταξε ο Μαλουτας θα μπορούσε να βγει όπως βγήκε και στο χωριό του με κλήρωση!;!

  • Μιχαηλίδη είσαι τυχερός που δεν σε στήριξε ο Καρακασίδης , γιατί όποιον στήριξε πάτωσε (Σημανδράκο, Ακριτίδη)
    Και κακώς ασχολήθηκες τόσο καιρό γιατί τον δίνεις αξία.

  • κούρασες Μιχαηλίδη τα ίδια και τα ίδια φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από σένα που δεν τραβούσες Αχάριστος και στη ΝΔ και στον καρακασίδη που χωρίς τη στήριξη τους ουτε 10% δε θα έπιανες επίσης ο Δεληγιάννης και ο Τσιαρτσώνης στήριξαν σημανδράκο

  • Συναδέλφου;Κυριάκο εσυ βλέπεις την πολιτική σαν επάγγελμα κι αφού θεωρείς οτι έισαι επαγγελματίας σωτήρας του τόπου για πες μας γιατί ακριβώς θες εμείς οι πολίτες να σε πληρώνουμε για τις φοβερές ιδέες σού η τα απίστευτα έργα σου που έχουν εκτοξεύσει την περιοχή μας ετη φωτος μακριά από τις άλλες; άιντε ρε άιντε

    • Η Παράταξη του Κυριάκου είναι αυτή, που μίλησε για “ΜΕΤΑΒΑΣΗ”, όταν εσύ κοιμόσουν και σήμερα όλοι μαζί κόπτονται, για να προλάβουν και να ενταχθούν. Πόσο κοντά στη Ν.Δ. ήταν και είναι, ο Κυριάκος, και πόσο μπροστά έβλεπε !!!!

  • Η ΝΔ δεν μπόρεσε να αποδεσμεύσει και άλλα καλά της στελέχη προς την αυτοδιοίκηση γιατί εγκλωβίστηκαν όλοι σε υποσχέσεις ότι θα είναι βουλευτές κτλ κτλ κτλ.

    Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ έπρεπε να βάλει τάξη σε αυτό και τα έκανε όπως τα έκανε…..είναι δυνατόν 15 άτομα να μιλάγανε για σίγουρη υποψηφιότητα σε 7 θέσεις (με τις 3 κλεισμένες προ πολλού) τι πράγματα ήταν αυτά?

    Απαράδεκτη εικόνα στον δήμο Κοζάνης….

  • Μιχαηλίδη είσαι τυχερός που δεν σε στήριξε ο Καρακασίδης , γιατί όποιον στήριξε πάτωσε (Σημανδράκο, Ακριτίδη)
    Και κακώς ασχολήθηκες τόσο καιρό γιατί τον δίνεις αξία.

  • Μια χαρα τον εκμεταλλευοσουν καο σ εφερνε τους ευρωβουλευτες και πουλαγες το Νεοδημοκρατης Μιχαηλιδη εσυ δειχνεις αλλη μια φορα την αχαριστια σου.

  • Όλοι κάποιον στηρίζουν πχ εσένα σε στήριξε ο «σκευωρος» … ο άλλος στήριζε τον αλεξιπτωτιστή και παει λέγοντας ! Ε αυτά βλέπουμε εμείς η αγνοί ψηφοφόροι και γυρνάμε πλάτη και σ’ εσένα Κυριακο και στους άλλους

  • Και μετά αναρωτιεστε γιατί ο τόπος βυθίζεται. Άνθρωποι που 5 μήνες τώρα δεν άνοιξαν το στόμα τους για τα κοσμοϊστορικά που συμβαίνουν με τη δεν ξεκατινιαζονται για το ποιόν στηριξε η νοδε; Ο Σημανδρακος ή ο Μιχαηλίδης θα είναι πραγματικά ότι σας αξίζει το 2023. Εμείς ευτυχώς είμαστε αλλου

  • Το ότι είχες δικαίωμα να βάλεις 61 συμβούλους στο ψηφοδέλτιο και έβαλες 59 ούτε κουβέντα …Το αυτογκόλ για τους 12 ψήφους εσύ το έβαλες Μιχαηλίδη .
    Μην ψάχνεις αλλού την ήττα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.