Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα και στην 48ωρη απεργία που κήρυξε το Σωματείου Καθαριστριών Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς

3 Φεβρουαρίου 2020
12:59

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα και στην 48ωρη απεργία που κήρυξε το Σωματείου Καθαριστριών Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς την Πέμπτη και Παρασκευή 6 και 7 Φλεβάρη 2020 με το παρακάτω διεκδικητικό πλαίσιο:

Μόνιμη, πλήρη και σταθερή εργασία με αορίστου χρόνου συμβάσεις και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα – Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Έγκαιρη και άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών.

Αξιοπρεπείς αμοιβές.

Ανθρώπινες Συνθήκες Εργασίας, με τήρηση των κανόνων Υγιεινής & Ασφάλειας – Αυστηροποίηση και επιβολή κυρώσεων στους Δήμους που δεν χορηγούν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας με αναδρομική ισχύ.

Αποζημίωση για προκάτ αίθουσες, αίθουσες πληροφορικής και εργαστηρίων, οι οποίες δεν είναι δηλωμένες, δεν αποζημιώνονται από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και καθαρίζονται ΔΩΡΕΑΝ σήμερα από συμβασιούχους στη σχολική καθαριότητα.

Ασφάλεια και ΟΧΙ Επισφάλεια στην εργασία – Καμία μείωση αιθουσών, Καμία απόλυση εργαζόμενης από Δημάρχους και Σχολικές Επιτροπές.

Εφαρμογή ίσων όρων και συνθηκών εργασίας και στις Ι.Δ.Α.Χ. με υπογραφή Σ.Σ.Ε. και αναγνώριση του εγγράφου προσχώρησης της ΟΙΥΕ στη σύμβαση της ΠΟΕ ΟΤΑ.

.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.