Αρωγοί στο συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης επιχειρήσεις, σύλλογοι και πολίτες

3 Φεβρουαρίου 2020
15:43

 

Το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης εδώ και αρκετά χρόνια παρέχει 150 μερίδες φαγητού σε άπορους και μοναχικούς δημότες, σε καθημερινή βάση. Η σημαντική αυτή λειτουργία υλοποιείται με ίδιους πόρους, αλλά και την πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια στέκονται όλα αυτά τα χρόνια επιχειρήσεις, σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες που με τις δωρεές τους συνδράμουν στο έργο του συσσιτίου.

Σε αυτή την κατεύθυνση το συσσίτιο δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, για τις πολύτιμες δωρεές τον μήνα Ιανουάριο, στους παρακάτω:

1.Το αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά)

2.Το αρτοποιείο Σάκης Γεωργάκας(πίτες)

3.Το ζαχαρ/στείο Αμορίνο(πίτες)

4.Το ζαχαρ/στείο Coffeebites(πίτες-κρουασάν καθημερινά)

5.Τον φούρνο του Κρόκου Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα(ψωμιά)

6.Την Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες)

7.Το πρατήριο άρτου Λευκοπηγής Κοζάνης και συγκεκριμένα τον Ιωάννη Τσουκνίδα που μας προσέφερε 10 ψωμιά.

8.Το Δημοτικό σχολείο Χαρίσιου Μούκα που μας προσέφερε ένα ολοκληρωμένο γεύμα στο συσσίτιο.

9.Την οικογένεια Βασιλικής Δακή που μας προσέφερε διάφορα τρόφιμα στην του συζύγου και πατέρα τους διάφορα ζυμαρικά.

10.Την Ιερά Μονή Αναλήψεως Κοζάνης που μας προσέφερε:2 τσουβάλια ρύζι,1 τενεκέ τυρί, μπισκότα, ζυμαρικά.

11.Στην μνήμη της Στέλλας Μηλιώτη, η οικογένεια της μας προσέφερε 150 μπούτια κοτόπουλου που καλύπτουν το γεύμα μίας ημέρας.

12. Το 19ο δημοτικό σχολείο της Ζ.Ε.Π. που μας προσέφερε διάφορα τρόφιμα για τις ανάγκες του συσσιτίου.

13.Η Χαρίκλεια Ηλία-Κοσμίδου μας προσέφερε στην μνήμη της πεθεράς της Πελαγίας Κοσμίδου 5 κιλά κιμά και 1 κουτί μπισκότα.

14.Το 12ο Δημοτικό σχολείο Κοζάνης που μας επισκέφθηκε και προσέφερε σε όλους τους ωφελούμενους του Συσσιτίου υπέροχα γλυκίσματα και 1 ταψί μαγειρεμένο φαγητό.

15.Την Ευτυχία Τσιμηνάκη που μας προσέφερε 4 κοτόπουλα και διάφορα γλυκίσματα στην μνήμη της μητέρας της Μαρίας Κουτσονίκου.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.