Γ. Καραβασίλης: “Μας Αξίζουν και χειρότερα. Θα γίνουμε χειρότερα και από το Μαντουδι. Και εμείς χωρίς καμιά αντίδραση υποδεχόμαστε τους υπουργούς με ανθοδέσμες και τριαντάφυλλα”

3 Φεβρουαρίου 2020
19:02

Μας Αξίζουν και χειρότερα!!!

Με αναίτιο και προκλητικό τρόπο κλείνουν τις λιγνιτικές μονάδες αύριο.

Μας τελειώνουν γιατί έτσι θέλουν!!!

Μία ολόκληρη περιοχή και κοινωνία, οδηγείται στο μαρασμό, στην ανεργία χάνονται 25000 θέσεις εργασίας, η περιοχή η περιουσία μας δέχεται την μεγαλύτερη υποτίμηση, πάνω από 60%.

Θα γίνουμε χειρότερα και από το Μαντουδι. Και εμείς χωρίς καμιά αντίδραση υποδεχόμαστε τους υπουργούς με ανθοδέσμες και τριαντάφυλλα.

Είμαστε καρφωμενοι στον Καναπέ.

Αυτό λέγεται κοινωνική αφασία!!!!

23 σχόλια

  • Κατά τα άλλα φταίει ο Αδαμηδης γιατί καυτηριάζει την υποκριτική και κομματικά καθοδηγούμενη στάση της ΔΑΚΕ.

    Ο κ. Καραβασίλης απάντησε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας πως το κρίσιμο είναι η ενότητα πέρα από κόμματα: «Αυτά βγήκαν στην τοπική κοινωνία. Το να βγαίνει ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και να κάνει αντιπαράθεση με το μέλος της Διοίκησης της ΔΕΗ, και αντίστοιχα αυτό να επεκτείνεται και στα συνδικάτα δεν είναι σωστό».

    Πολλή λίγος πάρα πολλή λίγος Δυστυχώς

  • Αγαπητέ κύριε θέλω να σας υπενθυμίσω ότι σε παρελθόντα χρόνο διετέλεσατε κορυφαίο συνδ.
    στέλεχος τότε τιρβάζατε διά αλλά
    βλέπετε η μέθη της εξουσίας

  • Κ Καραβασίλη καμία σοβαρή πρόταση για την μεταλιγνιτική εποχη έχεις ,αφήστε τους αφορισμούς και δώστε λυσεις αξιόπιστες αλλιώς καλλιτερα να σιωπατε
    Σαββας

    • Κύριε Σάββα με όλο το σεβασμό. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων ξάφνιασε όλους, Αναίτια. Θέλουν να φέρουν το φυσικό αέριο, που είναι επίσης ρυπογόνο. Δεν υπάρχει δικαιολογία, που κλείνουν όλες τις μονάδες και μάλιστα την πιο σύγχρονη υπό κατασκευή. Δαπανηθηκαν 1,5δισ χρήματα του Ελληνικού λαού. Πρόταση παράταση χρόνου λειτουργίας των λιγιτικων μονάδων έως το 2050 χρόνος που προβλέπει η ΕΕ. Πλήρη λειτουργία των λιγνιτικών μονάδων 5 Αγίου Δημητρίου, 5 Πτολεμαΐδα υπό κατασκευή, μονάδα Μελίτης, μονάδα Μεγαλόπολης. Κονδύλια για μελέτες σε νέες σύγχρονες τεχνολογίες, για να κρατήσουμε ζωντανή την περιοχή, για να υπάρχει εργασία 25000, για να μην υποτιμήσει η περιοχή μας και γίνει ένα νέο Μαντουδι. Τα υπόλοιπα στην συνεδρίαση του Δήμοτικου Συμβουλίου Εορδαίας τέταρτη στις 5 το απόγευμα. Ευχαριστώ

  • Στον διάλογο πού επιδιώκεται εναγωνίως,θα πρέπει να ξεκινήσετε κάπως έτσι:
    Ζητώ συγγνώμη από τον λαό της Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας κτλ

    • Ναι ζητώ συγνώμη γιατί δεν αγωνιστικά και δεν απολύθηκα περισσότερες από δύο φορές κατά την διάρκεια των απεργιών που έβγαλα μονάδες απέναντι στην πολιτική όλων των κυβερνήσεων και όχι μόνο. Αλλά τώρα κρίνεται το μέλλον της περιοχής μας. Η Ερήμωση της και είμαι παρόν περισσότερο από τον καθένα.

  • τι έκανες τόσα χρονια?τιποτα….απολάμβανες παχυλό μισθό,συνδικαλιστικές άδειες.ήξερες όμως ότι αυτο,κάποτε θα τελείωνε….τωρα κανεις….τον Καζαντζίδη…..πρόταση για την επόμενη μέρα αγαπητε!!!και ασε το κλάμα!!!!

  • Βρε βρε τον Γιαννη , ξαφνικα θυμηθηκε να γινει ποπολαρος.Πλακα εχει μετα απο τοσα χρονια . Τωρα θα μου πειτε οτι ποτε δεν ειναι αργα και οτι καποιοι ωριμαζουν κοντα η μετα τα 60 αλλα για Φιλε Γιαννη ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    Τοσα χρονια στην αφασια ησουνα τωρα τι σε επιασε??

  • ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΕΣΕΙΣ Υ.Ε. ΔΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΩΤΕΡΗ Η ΜΕΣΗ.

      • Κύριε κανετε σοβαρό λάθος η νέοι επιστήμονες στην πλειοψηφία τους δυστυχώς φεύγουν στο εξωτερικό εκει όπου δεν υπάρχει δημόσιο οπως το εννοούμε εμεις και αυτο πρεπει να το αναστρέψουμε δίνοντας τους ευκαιρίες στον ιδιωτικό τομέα αλλιώς θα μείνουμε στην δ Μακεδονία εμεις οι συνταξιούχοι και τα κέντρα υποδοχής τα οποία συντονισμένα με την απολιγνητοποιηση μας ετοιμάζουν σαββας

  • ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΜΑΣ; ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.