Γ. Αδαμίδης στο kozan.gr για τις κινητοποιήσεις, που ετοιμάζονται, με αφορμή τη διήμερη επίσκεψη τού Κ. Χατζηδάκη: “Θα υπάρχει μια έντονη διαμαρτυρία προς το κυβερνητικό κλιμάκιο ότι αρνούμαστε να πεθάνουμε. Δε μπορούν να καταλάβουν ο κ. Χατζηδάκης κι ο κ. Μητσοτάκης τι είναι αυτό που έχουν αποφασίσει. Προφανώς έχουν αποφασίσει αυτά που τους έχουν ζητήσει τα συμφέροντα του φυσικού αερίου – Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται στην περιοχή μας ως στυμμένη λεμονόκουπα” (Ηχητικό)

6 Φεβρουαρίου 2020
16:38

 

Μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης 6/2 στο kozan.gr, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης, αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις, που σχεδιάζονται, από τα συνδικαλιστικά σωματεία της περιοχής, με αφορμή τη διήμερη (7 & 8/2) επίσκεψη τού  Κ. Χατζηδάκη και κυβερνητικού κλιμακίου, στο ενεργειακό λεκανοπέδιο,  που θα ολοκληρωθεί με την ημερίδα με θέμα “Για τη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας”, το μεσημέρι του Σαββάτου 8/2, στο ξενοδοχείο “Παντελίδης”, στην Πτολεμαίδα. “Θα υπάρχει μια έντονη διαμαρτυρία προς το κυβερνητικό κλιμάκιο ότι αρνούμαστε να πεθάνουμε. Δε μπορούν να καταλάβουν ο κ. Χατζηδάκης κι ο κ. Μητσοτάκης τι είναι αυτό που έχουν αποφασίσει. Προφανώς έχουν αποφασίσει αυτά που τους έχουν ζητήσει τα συμφέροντα του φυσικού αερίου. Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται στην περιοχή μας ως στυμμένη λεμονόκουπα”, ανέφερε, χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο κ. Αδαμίδης.

 

14 σχόλια

    • Αν εσύ την πλειοψηφία της Πτολεμαιδας που ειναι εναντια στο κλεισιμο το μοναδων το βαφτίσες δεινοσαυροι ή ΠΑΜΕ… τοτε εχεις θεματα πολλα!
      Και χωρις το ΠΑΜΕ μια χαρα θα παρουν την απαντηση που πρεπει οι…αριστοι της κανονικοτητας στο εθνικο εγκλημα που σχεδιαζουν εδω και 7 μηνες

    • Εσυ που ηξερες απο καιρο το τι μελλει γενεσθαι τι εκανες ομως αν οχι να το σταματήσεις σίγουρα όμως να το θίξεις και να διαμαρτυρηθείς γι’αυτό
      άσε τον Γιωρίκα και τον κάθε Γιωρίκα και αν είσαι στην πλειοψηφία της Πτολεμαίδας που είναι ενάντια στο κλείσιμο των μονάδων (και δικαίως!) ΠΡΑΞΕ!
      Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη – που λέμε – και να δώσει ο καθένας τον προσωπικό του αγώνα
      με κριτική στον εκάστοτε Γιωρίκα δεν κερδήθηκε ποτέ τίποτα λιγνιτορύχε μου

  • Μην λυπάστε τον Αδαμίδη.
    Να λυπάστε τούς εαυτούς σας και την περιοχή.
    Σταματήσετε να γράφετε πικρόχολα σχόλια.
    Αύριο Όλοι μαζί θα κλαίμε!!!!

  • ΤΩΡΑ ΜΙΛΆΤΕ.ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΛΑ ΑΧΝΑ.ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣΤΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΛΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ ΒΓΕΙΣ.

  • Κάποτε διαπαραταξιακα κινηγουσατε το Αθανασοπουλο που ήθελε να κάνει Μεγάλη την ΔΕΗ και γιατί δεν σας έκανε τα χατίρια για τα δικά σας συμφέροντα.Τωρα μείνατε τρεις και Κ…ουκος και με κάτι ταισμενα πουλοπον ανω των 60 παλι για δικα σας,τους συμφέροντα.Ε λοιπόν μυαλό εσεις δεν βάζετε ας ελπισουμε να βαλουν οι εργαζομενοι.

  • Φαγωθειτε αναμεταξυ σας.
    Στο μεταξυ η αποδομηση της περιοχης προχωρα εξαιρετικα καλα. Εκτός αν κι εσεις σαν τον Μαστορα κοντευετε να βγειτε στη συνταξη, οποτε θα μεταναστευσετε σε κανενα νησακι (σαν την Χαλκιδικη δεν εχει παντως) η οπου αλλου εχετε παρει το εξοχικο σας.
    Καταλαβαινετε τι μελλει γενεσθαι;
    Ξυπνηστε απο τον υπνο και την ληθη του “εγω ειμαι δεξιος, εσυ αριστερος” κι ολες αυτες τις μπαρουφες που μας καταντησαν ετσι και μας εφεραν σε αυτο το σημειο.
    Πότε επιτέλους θα ενωθουμε και θα συνειδητοποιησουμε τι παιχνιδια παιζουν στις πλατες μας;

  • Η ΔΕΗ είναι πασοκοσυριζαίικο παραμάγαζο και πάντα έκανε αντιπολίτευση σε κυβερνήσεις της ΝΔ. Δεν έπρεπε να την πολιτικοποιήσετε την εταιρία σύντροφε Αδαμίδη. Θα ήμασταν μαζί σου αλλά τώρα καλύτερα να κλείσει γιατί κάνει αντιπολίτευση με τα λεφτά μας. Αντίο.

    • Δικιο εχεις ανώνυμε μόνο κάτι νδουληδες μονιμάδες που μπήκαν επι ΝΔ την δεκαετία του ’90
      σημερα σου το παιζουν πατριώτες μακεδόνες ή ακομμάτιστοι τάχα μου..
      το αυτό ισχύει και για τα πιο πρόσφατα χρόνια πάλι με Νδ επι Καραμανλή πόσοι βολεύτηκαν και πόσοι πέρνανε παχυλούς μισθούς και θυμόντουσαν να ασκουν κριτική μόνο όποτε ήταν κυβέρνηση το Πασοκ και αργότερα ο Σύριζα , αλλά για σένα και μερικούς ακόμα 5-10 είναι πασοκοσυριζέικη η Δεη γιατί έτσι σας είπε η άριστη γραμμή του Μητσοτακη να λέτε.
      Βέβαια κάτι 700 μύρια.. από δάνεια που χρωστάει η ΝΔ στη Δεη και δεν λέει να τα ξεπληρώσει και σφυρίζει αδιάφορα δεν σου λέει τίποτα αυτό..
      ούτε επίσης το γεγονός οτι ο Κούλης τον Μάιο του ’19 στη Φλώρινα μιλούσε για στήριξη της ΔΕΗ και θέλει να την κάνει πιο μεγάλη και 1 βδομαδα μετά την εκλογή του (σ.σ. ας ειναι καλά οι σανοφάγοι του τσιτάτου η Μακονία είναι Ελληνικη… – αλλη κωλοτουμπα και εκει – ) δηλωσε οτι θα την κλεισει το ’28 που έγινε ’23 εν τέλη.

      Πίστευε τώρα εσύ στα παραμύθια της Χαλιμάς και στον Αη Βασίλη.
      Δεν σας αφήσουμε όμως να την κλείσετε γιατί τώρα χορτάσατε ψωμάκι και δεν την έχετε άλλο ανάγκη οοοοχι… αν εσείς όλοι έχετε πάθει επιλεκτική αμνησία και τα λέτε όπως σας βολεύει εμείς δεν πάθαμε και θα δώσουμε τον αγώνα που πρέπει ενάντια σε αυτό το έγκλημα που σχεδιάζουν εδώ και 7 μήνες οι άριστοι της κανονικότητας

      • Η πασοκοσυριζίλα σου τρέχει απ’ τα αυτιά φίλε. Καλή τύχη. Την κοινωνία δεν θα την έχετε ποτέ μαζί σας στα βρώμικα συντεχνιακά σας συμφέροντα. Γλεντάτε με τα πεντοχίλιαρα μισθούς και στην τοπική αγορά αφήνετε ψίχουλα. Αντε γειά και δε θα μας λείψετε.

  • Μια εταιρεία όπως η ΔΕΗ με μονοπώλιο στο τομέα της την κατέστρεψαν οι εργατοπατερες και τώρα θέλουν να ξεσηκωθεί ο νομός για να μη χάσουν τα προνόμια τους. Όταν πριν λίγα χρόνια καυχιόταν που πληρώνονταν αδρά και δεν πατούσαν στην δουλειά.ουστ… όσο πιο γερα θεμέλια βάζεις σε κάτι αυτό θα θα παραδώσεις αργότερα. Αχυρενια τα θεμέλια σας κύριοι εργατοπατερες… Κρίμα στην περιοχή που σας αφήνει να κυκλοφορείτε γιατί είστε οι πρώτοι υπεύθυνοι. Το ξέρατε εδώ και χρόνια ότι θα συμβεί αυτό αλλά η κουτάλα μεγάλη και το φαγοπότι μεγαλύτερο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.