kozan.gr: “Ζεστό χρήμα” σε δήμους των Π.Ε. Κοζάνης και Φλώρινας και στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης – Κατατεθήκαν, την Τετάρτη 5/2, τα χρήματα που υπολείπονταν από το έτος 2013 και το σύνολο των χρημάτων του 2014 – Μετά από αυτή την εξέλιξη ξεμπλοκάρουν όλα τα έργα του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης

6 Φεβρουαρίου 2020
22:50

 

“Ζεστό χρήμα” σε δήμους των Π.Ε. Κοζάνης και Φλώρινας και στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης. Κατατεθήκαν, την Τετάρτη 5/2, τα χρήματα που υπολείπονταν από το έτος 2013 και το σύνολο των χρημάτων του 2014. Μετά από αυτή την εξέλιξη ξεμπλοκάρουν όλα τα έργα του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης για τα οποία είχαν πιστοποιηθεί εργασίες κι ήταν σε κατάσταση αναμονής για πληρωμή αλλά και έργα που δεν ξεκινούσαν λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης. Αναμένεται να εγκριθεί – σύντομα – κι η κατανομή των ποσών για τα έτη 2015, 2016, 2017 & 2018. Σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε στο kozan.gr, ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Γ. Αμανατίδης αυτή τη στιγμή στον ειδικό λογαριασμό της ΔΕΗ με δικαιούχους τους δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης &  Φλώρινα και την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας βρίσκονται συνολικά 35 εκ ευρώ.

20 σχόλια

  • Μπράβο βρε Γιώργο ευτυχως ασχολησε με τα προβλήματα της περιοχής και δεν χάνεις χρόνο με το να βγάζεις φωτογραφίες.

    • Με ποια προβλήματα ασχολείται δηλαδή?Να ξανά ανακοινώνει την απόφαση τής επιτροπής? που η ίδια η επιτροπή έχει ανακοινώσει??

  • Χρήματα που υπολείπονται από 2013 – 2014 !
    Οι προηγούμενοι μας βουλευτές την έκαναν ?
    Νομίζω με τεράστια διαφορά είχαμε τους χειρότερους βουλευτές που πέρασαν πότε από τον νομό Κοζάνης . Ο Κασαπίδης ήταν πάντα διακοσμητικό στοιχείο

  • Ο κ. Αμανατίδης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι μια προσωπικότητα αποδεκτή από όλο το πολιτικό φάσμα της περιοχής μας. Εργασιομανής και τελειομανής. Έχει να δώσει πολλά στον τόπο με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

  • Όλο κουτσομπολιά και δημόσιες σχέσεις…
    Αυτά έπρεπε να γίνουν και θα γινόντουσαν διότι είναι ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ. Τώρα γιατί κάποιοι προσπαθούν να επωμιστούν τα αυτονόητα το αφήνω στην κρίση σας.
    Ευχαριστώ νέο θα ήταν η βελτίωση του κρατικού μηχανισμός για να μην υπάρξουν ξανά τέτοιες καθυστερήσεις, αλλά αυτό δεν συμβαίνει γιατί δεν συμφέρει.

  • Δεξί χέρι του Καρυπιδη ήταν, τώρα έμαθε τα προγράμματα?
    Στάχτη στα μάτια των πολιτών για να βγάλει την ουρά του απ εξω( απολιγνιτοποιηση).

  • Υπέροχο παράδειγμα λαϊκισμού.
    Ο Τοπικός Πόρος Ανάπτυξης δεν καταβαλλόταν λόγο των οικονομικών προβλημάτων της χώρας. Όχι γιατί δεν ήταν ο τάδε στην θέση αυτή και δεν είναι σε καμία περίπτωση επίτευγμά του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.