Ο Δήμος Εορδαίας καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 8-2-2020 μπροστά στο ξενοδοχείο «Παντελίδης»

7 Φεβρουαρίου 2020
12:58

 

Όχι στην απολιγνιτοποίηση της περιοχής μας χωρίς κανένα σχέδιο. Όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 8-2-2020 μπροστά στο ξενοδοχείο «Παντελίδης».

Ο Δήμος Εορδαίας, έπειτα από την 15/2020 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καλεί όλους τους πολίτες αύριο Σάββατο 8-2-2020 στις 14:00 στο ξενοδοχείο «Παντελίδης», σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προς το υπουργικό κλιμάκιο που παραβρίσκεται στην περιοχή μας. Ζητούμε από τον κάθε πολίτη ξεχωριστά να ενεργοποιηθεί και να βρίσκεται στο πλευρό μας σε όλες τις κινήσεις που θα συναποφασίσουμε.

Απαιτούμε η απολιγνιτοποίηση να γίνει με όρους δικαιοσύνης και ομαλής μετάβασης και όχι να γίνει βίαια, άδικα και χωρίς σχέδιο.

Δεν παρακολουθούμε αμέτοχοι τις εξελίξεις.

Δεν θα σχεδιάσουν για εμάς χωρίς εμάς.

4 σχόλια

  • Ο κ Πλακεντίας με ποιο κόμμα είναι αυτήν την περίοδο;

    Αν είναι εύκολο κάποιος αυλοκολακας να μας το υπενθυμίσει.

    Η ΝΔκρατες της Πτολεμαΐδας τι έχουν να πουν;

    μήπως είναι σε φάση εγώ την σύνταξη μου την παίρνω σιγάην ασχοληθώ;

    • Δηλαδή εσένα δε σε απασχολεί το μέλλον του τόπου; εγώ δε δουλεύω στη ΔΕΗ αλλά καταλαβαίνω ότι αν κλείσει η πόλη θα γίνει ένα χωριό χωρίς μέλλον… Εσύ γιατί το διασκεδάζεις;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.