Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | 1η Διαπεριφερειακή Συνάντηση για το έργο E-MOB, Interreg Europe.

7 Φεβρουαρίου 2020
13:52
Κανένα σχόλιο

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, εταίρος στο έργο E-MOB, Interreg Europe, φιλοξένησε την 1η Διαπεριφερειακή συνάντηση των εταίρων στην Κοζάνη, στις 4-5 Φεβρουαρίου 2020. Η κοινοπραξία του έργου αποτελείται από 8 Ευρωπαϊκές περιφέρειες που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης.

Ο γενικός στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση νέων ολοκληρωμένων δράσεων, ή και η βελτίωση των υπαρχόντων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στις περιφέρειες της Ευρώπης και προώθησής της στα περιφερειακά μέσα μαζικής μεταφοράς. Κάθε εταίρος καλείται να παρουσιάσει καλές πρακτικές ως παραδείγματα, στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην περιοχή του. Εμπειρογνώμονες θα αξιολογήσουν τις πρακτικές αυτές, θα προτείνουν περεταίρω βελτιώσεις και παρατηρήσεις και τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αξιοποίηση των γνώσεων στις περιφέρειές τους.

Στην Κοζάνη καθορίστηκαν τα κριτήρια επιλογής των καλών πρακτικών, τα αντικείμενα στα οποία θα αφορούν αυτές (πχ ηλεκτρικά λεωφορεία, σταθμοί φόρτισης, ηλεκτρικό δίκτυο), καθώς και η μεθοδολογία της αξιολόγησης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.