Παρουσίαση του CD “Μουσικές της Πίνδου”, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στις 20.30, στο Κοβεντάρειο Κοζάνης

7 Φεβρουαρίου 2020
18:32

Το νέο CD “Μουσικές της Πίνδου” της “Elato Records”, ταξιδεύει στη Κοζάνη. Η παρουσίαση του CD θα γίνει την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στις 20.30, στο Κοβεντάρειο

Με την παραδοσιακή κομπανία των Φώτη Καραβιώτη & Γιάννη Λίτσιου.
Η ηχογράφηση είναι “στα σκέτα” και έγινε στην Λάρισα, τον Απρίλιο & Μάιο του 2017. Περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια από το Πωγώνι, τα Γρεβενά και την Κόνιτσα.
Τα υπέροχα γραφιστικά είναι του φίλου Γιάννης Μαρκάτος, ενώ οι photos του Panos Badikouthis.

Την παρουσίαση του CD θα προλογίσουν, η κ. Βάσω Νικοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Σαμαριναίων Κοζάνης, ο εκπαιδευτικός κ. Χρήστος Σιωζόπουλος, οι μουσικοί Φώτης Καραβιώτης & Γιάννης Λίτσιος και ο παραγωγός του CD Κώστας Τρικαλιώτης, θα χαιρετίσει ο κ. Ευάγγελος Παπαγιώτας, πρόεδρος του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο κ. Απόστολος Αποστολόπουλος αντιπρόεδρος του συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης.

Η παρουσίαση του CD θα γίνει την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στις 20.30, στο Κοβεντάρειο ( Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) Χ. Μούκα 7, στην Κοζάνη.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον τον Σύλλογο Σαμαριναίων Κοζάνης “Η Αγία Παρασκευή” και τον Σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης “Η Αγία Παρασκευή”
Στην εκδήλωση θα παίξει η κομπανία των Φώτη Καραβιώτη & Γιάννη Λίτσιου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.