Δεν δέχτηκαν την πρόταση μας για έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο – Καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας σε ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας κατά της βίαιης απολιγνιτοποίησης

7 Φεβρουαρίου 2020
20:38

Η ημερίδα που διοργανώνει η κυβέρνηση σε ξενοδοχείο στην Πτολεμαΐδα, σαν απάντηση στην αγωνία των συμπολιτών μας για το μέλλον τους, είναι προσχηματική. Το σχέδιο τους για το ξαφνικό κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων δεν έχει καμία έγκριση από τον ελληνικό λαό κατά τις πρόσφατες εκλογές.

Δεν δέχτηκαν την πρόταση μας για έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με την συμμετοχή των Υπουργών. Εμείς θα τους επισκεφτούμε αύριο Σάββατο 8-2-2020 στις 14:00 μπροστά απο το ξενοδοχείο «Παντελίδης», σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προς το υπουργικό κλιμάκιο για τις “άνομες” αποφάσεις τους.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας σε ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας κατά της βίαιης απολιγνιτοποίησης της περιοχής μας που την οδηγεί σε αφανισμό.

Γραφείο Τύπου ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

16 σχόλια

  • Διάβαζα για τον εξαφανισμένο πολιτισμό της φυλής Νάσκα του Περού , όπου υπήρχαν θεωρίες εξωγήινης προέλευσής τους,

    …..και κάνοντας ένα διάλειμμα να δω ενδιαφέροντα τοπικά νέα έπεσα στη ανάρτηση Γραφείο Τύπου ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο kozan.

    Αμέσως σκέφτηκα ότι στο INTERNET μπορείς να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Τι σου είναι τελικά η σωστή πληροφόρηση!!! Σε κάνει σοφότερο , πιο χρήσιμο και πιο αξιοπρεπέστατο στην κοινωνία . Αφήνεις πέρα τις σκέψεις για τα βάσανα των διαφόρων φυλών και σκέφτεσαι τα τωρινά , τα σύγχρονα βάσανα και αηδιάζεις από τα συμφέροντα και τα πολιτικά παιχνίδια που κρύβουν κάποιες ανακοινώσεις, οπότε αποφασίζεις να συνεχίσεις το διάβασμα σου για τις εξαφανισμένες φυλές στα πέρατα του κόσμου με την ελπίδα ότι κάποτε οι επόμενες , επόμενες μετά από πολλούς αιώνες γενιές θα ασχοληθούν και με την λεγόμενη ΒΙΑΙΑΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ και τον ρόλο που έπαιξαν διάφοροι πολιτικάντηδες ………

    …….μέχρι που οι επιστήμονες αποφάνθηκαν ότι οι άνθρωπο της φυλής τα χρησιμοποιούσαν ως γεωγλυφικά για να επικοινωνούν με τους θεούς, κινούμενοι πάνω στις γραμμές. Ο αφανισμός του πολιτισμού τους αποτελούσε μυστήριο μέχρι πρόσφατα, όταν ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ απέδειξαν ότι αφανίστηκαν λόγω ξηρασίας που προκλήθηκε από την αποψίλωση των δασών.

  • ……….Καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας σε ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας……….

    ως ετερόκλητος όχλος ; (θυμίσου !!)

  • ξανάγινε επαναστάτης. Ευτυχώς που στην θέση του Χατζηδάκη δεν είναι ο Κοτζιάς γιατί πάλι προσοχες θα χτυπούσε όπως στις Πρέσπες.

    • 1) Δεν σου το επαιξε ποτε επαναστατης ουτε οσο ηταν περιφερειαρχης (και θα ξαναγινει σε 3,5 χρονια γιατι ο Γιωργακης ξερει να ασχολειται μονο με γεφυρες και μουχαμπετια και σε ολα τα υπολοιπα ειναι εξαφανιζολ γνωστο αυτο…) ουτε και τωρα που ειναι αντιπολιτευση.

      2) Σε θεματα εξωτερικης πολιτικης ο Κοτζιας ηταν κλασης ανωτερος και πετυχε αρκετα πραγματα τα οποια αν εχεις 2 δραμια μυαλο και δεν τρως τον σανο του Skai και του καθε νδουλικου ΜΜΕ απ τα πολλα που υπαρχουν – μην πω και ολα – θα το διαπιστωσεις και εσυ. Ο Χατζητετοιος σας…σημερα δεν μπορει να μοιρασει ουτε 2 γαιδαρων αχυρα ποσο μαλλον να σταθει στο υψος σοβαρων ζητηματων.

      3) Η καραμελα των Πρεσπων καλο θα ηταν να την τελειωσετε γιατι εκτος οτι παλιωσε και ουτε καν υπηρχε καμια προδοσια οπως λετε γιατι ηταν μια καθαρη και εντιμη συμφωνια με γεωγραφικο προσδιορισμο , γιατι ο Κουλης και οι παρατρεχαμενοι του σας δουλεψαν επ’αυτου ψιλο γαζι , ψηφισατε ΝΔ (αν εισαι Νδουλης) γιατι σε παραμυθιασαν οτι θα ασκησουν βετο για να την καταργησουν οπως ελεγαν προεκλογικα αν τα θυμασαι…και μολις βγηκαν ο Κουλης δηλωσε οτι την σεβεται και το εχετε κανει γαργαρα ολοι σας αυτο δεν λετε τιποτα απολυτως το δεχεστε , πανε και τα συλλαλητηρια πανε και οι περικεφαλαιες και οι βουκεφαλες και ολα ετσι? Περασε αβαβα.. συνεπως και την ψηφο σας εκλεψε και οπως αποδειχτηκε ο μεγαλος σας γκαιλες ηταν να φυγει ο Συριζα μονο και οχι οτι δηθεν αγωνιζοσασταν για την Μακεδονια οπως λεγατε πολλοι περσυ και θελατε να περασετε την εικονα του ντεμεκ ακομματιστου και αχρωματιστου πατριωτη.
      Σε λιγοτερο απο 2 χρονια αυτη η κυβερνηση τσιρκο θα ειναι παρελθον (ξανα!) να μου το θυμασαι.
      Ο καιρος περναει πολυ γρηγορα και ηδη εχουν περασει 7 μηνες 😉

      • Και μετά ξύπνησες!!!! Ωραίο το παραμυθάκι σου αλλά ξέχασες τον λύκο… πες αλεύρι… ο Σώρρος σε γυρεύει! Όσο για το αφεντικό σου, τον πήραν όλοι χαμπάρι τι παιχνίδι έπαιξε στην περιοχή για την προσωπική του ανέλιξη και μόνο, και πόσο ικανός είναι…

  • Θα κάνεις εσύ έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο, που μόλις ολοκληρώσεις την τοποθέτησή σου σηκώνεσαι και φεύγεις.

    Όταν κόψατε την πίτα, έλεγες ότι πιάστηκε η μέση σου που έβαλες 5 ξύλα στο τζάκι, τζάμπα μάγκα.

    Κομμουνιστή (δήθεν) με δεξιές τσέπες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.