kozan.gr: Λ. Τσικριτζής: “Από το 2008 – 2010 προτείναμε το 20ετες πράσινο σχέδιο. Δεν τ’ ονομάσαμε master plan για να μην το μπερδεύουν με το master chef. Oυρλιάζαμε από τότε. Κάντε το σχέδιο. Βάλτε την ΔΕΗ μέσα. Τίποτα. Βαδίζουμε ξυπόλυτοι στη μεταλιγνιτική εποχή. Για εμάς ένοχοι είναι όλο το πολιτικό σύστημα. Κεντρική και πολιτική εξουσία. ” (Βίντεο)

9 Φεβρουαρίου 2020
15:29

 

Κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης, το πρωί της Κυριακής 9/2, ο Πρόεδρος Λ. Τσικριτζής αναφέρθηκε στις ενεργειακές εξελίξεις και τη συζήτηση απολιγνιτοποίηση σημειώνοντας,μεταξύ άλλων: “Από το 2008 – 2010 προτείναμε το 20ετες πράσινο σχέδιο. Δεν τ’ ονομάσαμε master plan για να μην το μπερδεύουν με το master chef. Oυρλιάζαμε από τότε. Κάντε το σχέδιο. Βάλτε την ΔΕΗ μέσα. Τίποτα. Βαδίζουμε ξυπόλυτοι στη μεταλιγνιτική εποχή. Για εμάς ένοχοι είναι όλο το πολιτικό σύστημα. Κεντρική και πολιτική εξουσία. “

9 σχόλια

  • Λαζαρε πάρε το γκοργκιλ´ μαζί με τ Φάνη και αριξ λίγο μέρες που έρχοντι και αστς να φτιασν αυτοί ότι ξερν. Έγιναν όλοι γνώστες απ´τα χτε μέχρι τα σήμερα.

  • Ναι …εμεις πιστευαμε πως ο λιγνίτης δεν θα τελειώσει ποτε… τι να κανουμε οι αφελείς… κι όταν βλεπαμε το Λαύριο να ερημώνει λέγαμε βρε τους καημένους και μετά πέρναμε το Audi και βγαλιναμε για καφέ.

    • Ποιος σου είπε ότι τελείωσε ο λιγνίτης; Μόνο από τα ανοιχτά ορυχεία λιγνίτης υπάρχει για άλλα 30 χρόνια. Απλά η αλητεία των Αθηνών και τα συμφέροντα του φυσικού αερίου βάζουν ταφόπλακα στην περιοχή μας.

      • Θα παρατηρήσετε πως δεν είμαστε μόνοι μας στον κόσμο… Όταν διάφοροι πρωθυπουργοι υπέγραφαν τις συμφωνίες όλοι το βλέπαμε… Ξέραμε από τότε ότι μας τελείωσε ο λιγνίτης …

  • ΜΠΡΑΒΟ!!!ΛΑΖΟΥ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!

  • Αμετανόητος συνεχίζει μέχρι το 2015 έλεγε να κάνουμε εργοστάσια για φωτοβολταϊκά, όταν είχαμε ήδη κάνει 6 σε Θήβα, Πάτρα και Κιλκίς κι έκλεισαν το 2011, αφού δεν έβγαιναν οικονομικά. Τα κάστρα πάντα πέφτουν από μέσα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.