Απορία γονέων προς διοίκηση και προπονητές Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ – VOLLEYBALL – Απουσία όλων των γυναικείων ομάδων VOLLEYBALL παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων από ηλικιακά πρωταθλήματα ΕΣΠΕΜ

15 Δεκεμβρίου 2016
10:29

Κύριοι,

Σε συνέχεια της κλήρωσης και της διαμόρφωσης ομίλων στις παγκορασίδες αλλά και νωρίτερα των κληρώσεων στις κορασίδες και νεανίδες της ένωσης ΕΣΠΕΜ που ανήκει και το σωματείο μας Φ.Σ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε επιτέλους και επίσημα ως σωματείο, τις αθλήτριες του συλλόγου για το αν θα συμμετέχουν σε κάποιο από αυτά (δυστυχώς δεν έχουν συμπεριληφθεί σε καμία κλήρωση) καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ουδεμία ενημέρωση προς τις αθλήτριες του συλλόγου.

Το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι:

  • Ποιος/Ποιοι ευθύνονται για αυτήν την πρωτόγνωρη για τα αθλητικά δεδομένα της πόλης της Πτολεμαΐδας (διαχρονικά δεν θυμόμαστε ανάλογο γεγονός) κατάσταση και πώς θα κυλήσει τελικά όλη η χρονιά? Θα χαθεί η χρονιά 2016-2017 εντελώς για τις αθλήτριες, οι οποίες δεν θα μετέχουν σε κανέναν επίσημο αγώνα?
  • Mε ποιο δικαίωμα προσκαλούν δημόσια κορίτσια να συμμετέχουν στις τάξεις του σωματίου με διαφημιστικά άρθρα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, ενώ γνωρίζουν το πρόβλημα το οποίο προϋπάρχει ήδη από την προηγούμενη χρονιά? To μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι μηνιαίες συνδρομές των αθλητριών? Πόσα κορίτσια άραγε αριθμεί στις τάξεις του ο Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ?
  • Θα αναλάβουν επιτέλους τις σοβαρότατες ευθύνες και παραλείψεις τους, οι οποίες είναι εντελώς επιζήμιες για τις αθλήτριες ή θεωρούν ότι το αθλητικό παρών και μέλλον των αθλητριών του σωματείου ανήκει στην αποκλειστική  αρμοδιότητά τους, γιατί απλά έτυχε να βρεθούν κάποια χρόνια στην διοίκηση τους ιστορικού σωματείου της πόλης μας?

Οι υπόλοιποι γονείς των αθλητριών οι οποίοι προφανώς δεν γνωρίζουν αλλά και όλος ο αθλητικός κόσμος της Πτολεμαΐδας πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη φέτος και για το πως λειτουργούν οι συγκεκριμένοι παράγοντες εις βάρος των παιδιών μας.

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ: Ο Φ.Σ ΑΡΙΩΝ με τόσες αθλήτριες δεν συμμετείχε σε κανένα ηλικιακό πρωτάθλημα και οι αθλήτριες μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουν το παραμικρό, όταν μάλιστα  κάποια από τα πρωταθλήματα  έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτικά link από τον καταρτισμό ομίλων και βαθμολογιών των πρωταθλημάτων των παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων στις οποίες καμία ομάδα του Φ.Σ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ δεν συμμετέχει.  Μάλιστα κάποια πρωταθλήματα βαίνουν προς την ολοκλήρωσή τους.

ΟΜΙΛΟΙ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΟΜΙΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  http://www.espem.gr/index.php?com=pages&item=743

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  http://www.espem.gr/index.php?com=pages&item=735

ΝΕΑΝΙΔΕΣ  http://www.espem.gr/index.php?com=pages&item=734

5 σχόλια

  • Τα κορίτσια είναι τα μόνα που την πληρώνουν και δεν ευθύνονται καθόλου. Έχουν βγάλει και δελτία στο σωματίο τους ;
    Κρίμα

  • Στη Πτολεμαϊδα κάποιοι γονείς που ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και την πρόοδο στον αθλητισμό αναρωτιούνται γιατί δεν δίνουν αγώνες? Ίδια περίπτωση και στην Κοζάνη πάλι με σωματείο του βόλεϊ που δεν συμμετέχει σε κανένα πρωτάθλημα, εδώ μάλλον οι γονείς δεν τους ενδιαφέρει το τι συμβαίνει στο Σύλλογο.
    Και δεν είναι μόνο ότι το σωματείο της Κοζάνης δεν συμμετέχει σε αγώνες παίρνει και σχεδόν διπλάσιες ώρες στα γυμναστήρια απο άλλα που συμμετέχουν και στις τέσσερις κατηγορίες. Αυτή είναι η δικαιοσύνη της Δημοτικής αρχής της Κοζάνης.

  • Ποιό είναι το σωματειο της κοζανης που ενω δεν παίρνει μερος στα πρωταθληματα παίρνει δυπλάσιες ώρες στα γυμναστηρια του δημου κοζανης; Συχαρητηρια κ. Φτάκα για τη δσικαιοσυνη σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.