To συλλυπητήριο μήνυμα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης για τον απροσδόκητο θάνατο του μαθητή Δημήτριου – Στυλιανού Γεωργαλή από την Άνω Κώμη Κοζάνης

11 Φεβρουαρίου 2020
20:59
Κανένα σχόλιο

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους γονείς, συγγενείς και συμμαθητές του αγαπημένου μας Δημήτριου – Στυλιανού Γεωργαλή, μαθητή της Τρίτης (Γ΄) τάξης του σχολείου μας, που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή. Σε ένδειξη μνήμης και συμπαράστασης προς την οικογένεια του εξαιρετικού μας μαθητή, αποφάσισε τα παρακάτω:

  • Να παρευρεθεί ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοσμά του Αιτωλού στην Άνω Κώμη Κοζάνης στις 12-2-2020 και ώρα 12:00μ.μ..

  • Αντί στεφάνου να συγκεντρωθεί ποσό το οποίο θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και

Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.