kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Πολλά τα «αδειάσματα», το τελευταίο διάστημα, από τον Κ. Κυριακίδη στην Ε. Κουϊμτζίδου – Τι συμβαίνει;

13 Φεβρουαρίου 2020
07:38

 

Mπορεί οι δυο τους δημόσια να δίνουν την εντύπωση ότι έχουν μια εξαιρετική φιλική σχέση, όμως σύμφωνα με αυτά που συμβαίνουν και λέγονται στο παρασκήνιο, εν αγνοία ή εν γνώση της μιας ή της άλλης πλευράς, φαίνεται, πως, μάλλον, κάτι δεν πηγαίνει και τόσο καλά. Διά του λόγου το αληθές, στην τελευταία συνεδρίαση της “Εκτελεστικής” του Δήμου Κοζάνης και στη συζήτηση για το σχεδιασμό της φετινής Κοζανίτικης Αποκριάς τέθηκε ένα ζήτημα για τ’ ότι, από το καθιερωμένο φυλλάδιο (για την Αποκριά), απουσιάζει  μήνυμα της Αντιδημάρχου Πολιτισμού  κι αν εν τέλει θα μπορούσε να συμπεριληφθεί μαζί με – εκείνα – του Δημάρχου Κοζάνης και του Προέδρου του ΟΑΠΝ. Εκεί ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Κ. Κυριακίδης, φέρεται να, εξέφρασε τις ενστάσεις του, λέγοντας, σε γενικές γραμμές: “Αν είναι έτσι να συμπεριληφθώ κι εγώ που “έτρεξα” για χορηγούς”.   Βέβαια, όπως μαθαίνουμε, ο K. Κυριακίδης δεν είναι η πρώτη φορά που “αδειάζει” την Ε. Κοϋμτζίδου, καθώς και στο ζήτημα της παραίτησης τού Γ. Τσιομπάνου, έχει εκμυστηρευτεί, σε κάποιους, ότι σ’ ένα σημαντικό βαθμό, θεωρεί υπαίτια την Ε. Κουϊμτζίδου, ενώ άλλες φορές, παρουσία της, έχει κατακρίνει, για διάφορα  μικρά ζητήματα, το πληθωρικό ταπεραμέντο της Αντιδημάρχου. Από την άλλη πλευρά, εντός του συνδυασμού της “Ενότητας”,  υπάρχουν αρκετές φωνές,  που διακρίνουν, ολοένα και περισσότερο, την αγωνία του Κ. Κυριακίδη για την επόμενη μέρα στο Δήμο Κοζάνης, η οποία, όπως λένε, πολλές φορές, μετασχηματίζεται σε στάση δυσανασχέτησης, απαξίωσης κι αποδοκιμασίας οποιουδήποτε άλλου προσώπου προσπαθεί να προβάλει το έργο του μέσω της αρμοδιότητας που του/της έχει ανατεθεί.

Η Χύτρα

31 σχόλια

  • ο κυριακιδης εως τα τωρα εχει αποδειξει οτι δουλευει συλλογικα με ολη την δημοτικη παραταξη και ο κοσμος τον τιμαει με την ψηφο του . αν εχει φιλοδοξιες αυτες δεν προτασονται απο την συνολικη στρατηγικη του ψηφοδελτιου . τωρα οι αντεγκλησεις και οι διαφορες σε μια ομαδα που λειτουργει υπαρχουν παντα αλλα νομιζω οτι για λογους αναγνωσιμοτητας τις διογκωνεις.και αυτο κατανοητο .

  • Εννοειται πως πρεπει να υπαρχει κειμενο της αντιδημαρχου πολιτισμου. Ολοι οι αλλοι δεν εχουν θεση. Καπελωματα παντου τελικα.

  • Στην πιο κρίσιμη περίοδο των τελευταίων πολλών χρόνων, ασχολούμαστε με το ποιος θα γράψει χαιρετισμό στο φυλλάδιο της αποκριάς

  • Κυριακίδη άσε τις πονηριές δήμαρχος δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις Εμείς είμαστε με το μαλούτα και δεν σε θέλουμε δήμαρχο στηρίζουμε Ελπίδα κουιμτζίδου

  • Είναι ολοφάνερο πως ακόμα και ο τίτλος έχει στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων. Σχεδόν εμμονικό το κοζαν με τον Κυριακίδη. Διασταυρώστε τις πληροφορίες σας και μετά προβείτε σε σύνταξη άρθρου.

  • ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΛΟΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ “ΕΝΤΑΧΘΕΙ” ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟς ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ!

  • Τέτοια θέλουμε ρε πιπεράτα. Αφού τους πληρώνουμε και δεν κάνουν έργο, θα μας ψυχαγωγούν με τις λεπτομέρειες των σχέσεων και της καθημερινότητας τους. Μπείτε και στα σπίτια τους. Θέλουμε να ξέρουμε. Οι Άγγλοι πιο έξυπνοι είναι;

  • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΖΑΝGR ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ.Η ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ

  • Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που αναφέρετε. Τόσο ο Κυριακίδιδης όσο και η Κοεμτζίδου είναι δραστήριοι, τρέχουν για τον Δήμο, στηρίζουν την παράταξη της Ενότητας και δεν έχουν καμία αγωνία για το μέλλον.
    Κακώς διασπείρονται τέτοιες φήμες… Κουβέντες καφενείου θα έπρεπε να το ονομάζετε…

    • Αν δεν σου αρέσει, να μην την ψηφίσεις. Έχεις κάθε δικαίωμα. Είναι όμως δικαίωμα της ίδιας να θέτει υποψηφιότητα και δικαίωμα των άλλων συμπολιτών σου να την ψηφίζουν, όσα χρόνια θεωρούν ότι της αξίζει. Επίσης δικαίωμα σου είναι να θέσεις και ο ίδιος υποψηφιότητα. Αν θα σε ψηφίσει κανείς βέβαια, είναι ένα άλλο θέμα!
      Πάντως το όλο σύστημα, λέγεται δημοκρατία, αν σου διαφεύγει…

  • Η αλαζονεία και η προβολή του εγώ είναι πολύ άσχημο πράγμα.Δεν κάνουμε Αποκριες και εκδηλώσεις για μηνύματα αλλά για τον κόσμο για τον πολιτισμό για το κοινό καλό.Δεν γράφουμε τα προσωπικά μας μηνύματα αλλά αυτούς που βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί η προσπάθεια.

  • Η απάντηση σε όλα αυτά φίλοι μου, είναι ο ψηλός Ιούδας….
    Ο οποίος για να φτάσει στο στόχο του και να γίνει Δήμαρχος από το πουθενά, για να μη πω από τα Γρεβενά, δημιουργει καταστάσεις και διαβαλματα…
    Δεν θα τα καταφέρει όμως γιατί η Ενότητα είναι συμπαγείς, εχει ιστορία, και σέβονται όλοι τις αληθινές αξίες.
    Ψηλέ σε έχουμε καταλάβει… Απλά σε εκμεταλλευομαστε… (για λίγο)
    Δεν μπορείς να μας ξεγελάς…

  • Εδώ χανόμαστε και κάποιοι αρέσκονται στο να βάζουν διαβάλματα ! Ντροπή !
    Ας κοιτάξουμε όλοι το καλό του Δήμου !
    Όλοι ξέρουμε τι είναι ο καθένας !
    Φτάνει πια να χτυπάτε την παράταξη Μαλούτα χωρίς λόγο !

  • Κάποιοι θέλουν να βλέπουν φαντάσματα και ίντριγκες. Όταν δεν έχουν τι να πουν για το έργο Κυριακίδη φτιάχνουν πλεκτάνες και στήνουν θέματα.
    Ας τους να λένε Κώστα. Η δουλειά και το ήθος σου φαίνεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.