kozan.gr: Ο Δήμος Κοζάνης συνεχίζει να έχει στην ιστοσελίδα του το λογότυπο για το οποίο το Συμβούλιο Τοπωνυμιών με ομόφωνη απόφασή του εγκρίνει τη χρήση του, υπό την προϋπόθεση της ενιαίας χρήσης του σε όλο το Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα, τη στιγμή που όμως δε τηρείται αυτό – Πόσα και ποια λογότυπα, θα δούμε στις αφίσες και στο φυλλάδιο της Αποκριάς;

13 Φεβρουαρίου 2020
10:06

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του kozan.gr, που παρουσιάστηκε στις 25/11/2019, το Συμβούλιο Τοπωνυμιών ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή του, το νέο επίσημο δηλωτικό σήμα – έμβλημα του Δήμου Κοζάνης, να χρησιμοποιείται υπό την προϋπόθεση της ενιαίας χρήσης του σε όλο το Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα, προϋπόθεση όμως που δεν τηρήθηκε ποτέ, καθώς, ακόμη και σήμερα 13/2/2020, δεν έχουν καταργηθεί τα λογότυπα των υπολοίπων Νομικών Προσώπων κι Αντιδημαρχιών (όπως π.χ.  Αντιδημαρχία Πολιτισμού, ΟΑΠΝ κτλ.). Κι ενώ ο Δήμος Κοζάνης, ωσότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το τι θα κάνει, χρησιμοποιεί για λογότυπο το εθνόσημο, στην επίσημη ιστοσελίδα του https://cityofkozani.gov.gr, συνεχίζει να χρησιμοποιεί το λογότυπο που είχε προκύψει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αυτοδιοικητικής θητείας. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πόσα και ποια λογότυπα, θα δούμε στις αφίσες και στο φυλλάδιο της Αποκριάς.

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.