Βελβεντό: Λαϊκή συνέλευση, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

15 Φεβρουαρίου 2020
11:58

Βελβεντό: Λαϊκή συνέλευση, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου .

3 σχόλια

  • Ο λόγος που χαίρομαι τους βελβεντινους και ας μας κακολογουν. γενικη συνέλευση , διαβούλευση , κανένας κομπασμός
    Στα Σέρβια; Αποφασίζω και διατάσσω από τον δήμαρχο, καμία διαβούλευση, όλα εν κρυπτω και πάντα φταίνε οι άλλοι. Πρόσφατα είδαμε θέμα στο ΔΣ για νέο οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας του δήμου, ανενημερωτοι όλοι, δεν έχει δει κανείς τίποτα και έτσι αφνιδιως όπως είχε βάλει το θέμα απλά το πήρε πίσω! Συνάντηση με Άδωνι Γεωργιάδη εν άγνοια του ΔΣ και όλων των φορέων και τόσα άλλα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.