Συνελήφθησαν δέκα άτομα στην Πτολεμαΐδα για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων (Φωτογραφία)

15 Δεκεμβρίου 2016
10:43

Συνελήφθησαν χθες (14-12-2016) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, δέκα (10) ημεδαποί, εννέα (9) άντρες ηλικίας από 29 έως 70 χρονών και μία (1) γυναίκα ηλικίας 34χρονών, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πτολεμαΐδα, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ιδιοκτήτης του, επέτρεπε στο κατάστημά του τη διενέργεια του τυχερού και απαγορευμένου παίγνιου «ΚΥΒΟΙ-ΖΑΡΙΑ», τροποποιώντας με τον τρόπο αυτό την άδεια λειτουργίας του καταστήματος.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • χρηματικό ποσό -5.970- ευρώ.

  • -1.669- «μάρκες», που αντιστοιχούσαν σε διάφορα ποσά,

  • -2- «ζάρια» και

  • -4- τετράδια χειρόγραφων σημειώσεων, συμμετεχόντων παικτών και ποσών.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ένα σχόλιο

  • Παλιά ο ΓΑΠ είχε πει σε κάθε νομό θα δόσει άδεια για καζίνο. Όποιος είναι να παίξει θα παίξει και αν δεν έχει μυαλό να συγκρατηθεί και να ξοδεύει από το περίσσευμα του ώστε να μην επιρρεάσει την ομαλότητα της ζωής του. Το κράτος χάνει μεγάλα ποσά από την είσπραξη φόρων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.