kozan.gr: 7.500 ευρώ προϋπολογίζονται τα έξοδα του Δήμου Εορδαίας για τη διοργάνωση εκδηλώσεων την περίοδο της Αποκριάς

18 Φεβρουαρίου 2020
17:48

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στο ποσό των 7.500 ευρώ ανέρχονται τα χρήματα που προϋπολόγισε ο Δήμος Εορδαίας για να δαπανήσει στη διοργάνωση εκδηλώσεων την περίοδο της Αποκριάς. Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν δύο δαπάνες, η πρώτη της τάξεως; των 3.000€ για τη διοργάνωση εκδηλώσεων με την συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής για την Τσικνοπέμπτη και την τελευταία εβδομάδα του τριωδίου οι οποίες θα περιλαμβάνουν έντυπο υλικό (αφίσες κλπ.), ηχητική κάλυψη, πυροτεχνήματα, κεράσματα (αναψυκτικά, ξηροί καρποί κλπ), αναλώσιμα είδη ( πλαστικά ποτήρια, χαρτικά, κλπ.). κι η δεύτερη ύψους 4.500€ για τη διοργάνωση εκδήλωσης από τον ∆ήμο την Καθαρά ∆ευτέρα στο Πάρκο εκτάκτων αναγκών, η οποία θα περιλαμβάνει παραδοσιακό μπουφέ, ηχητική κάλυψη εκδήλωσης , έντυπο υλικό και λοιπά αναλώσιμα. Με την έγκριση των συγκεκριμένων δαπανών διαφώνησε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Εορδαίας, Αθ. Τερζοπούλου, η οποία και αντιπρότεινε μια μέση οικονομική λύση των 5500 ευρώ, λόγω του ότι το 2019 τα έξοδα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων ήταν 3942 ευρώ, ενώ το 2018 ήταν 7102 ευρώ. Από τη δική του πλευρά, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Στ. Μπίγγας, εξέφρασε το παράπονο ότι στις εκδηλώσεις, δυστυχώς, δεν περιλαμβάνονται οι τοπικές κοινότητες του ∆ήμου Εορδαίας.

kozan.gr

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.