Τη Γενική Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα επισκέφτηκε η πολιτευτής της ΝΔ Καλλιόπη Σεμερτζίδου

19 Φεβρουαρίου 2020
22:11

 

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Καλλιόπη Σεμερτζίδου επισκέφτηκε την Γενική Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, συνοδευομένη απο τη Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και τη Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Βικεντία Συροπούλου .

Ο ρόλος της Ελληνίδας αγρότισσας στην οικονομική παραγωγή της χώρας μας είναι πολύ σημαντικός. Η αύξηση του γυναικείου παραγωγικού δυναμικού που ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα, είναι κρίσιμης σημασίας και εκτός των άλλων σημαίνει αύξηση για το ΑΕΠ της χώρας.

Η ενασχόληση μας με τα προβλήματα της Ελληνίδας αγρότισσας δεν είναι μόνο ζήτημα ηθικής, αλλά και το μέσο που θα μας οδηγήσει στην αντιμετώπιση και την επίλυσή τους. Είναι εν κατακλείδι ζήτημα ουσίας και εθνικής στρατηγικής, για την επιβίωση και την ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου.

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.