kozan.gr: 500 βιβλία από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης για το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών το οποίο θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα 8-10 Μαΐου 2020

20 Φεβρουαρίου 2020
09:24

Με έγγραφό τους  οι φοιτητές Αρχαιολογίας του Τµήµατος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων αιτήθηκαν στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης την παραχώρηση – δωρεά βιβλίων για το Bazaar – 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών, το οποίο θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα 8-10 Μαΐου 2020. Το Δ.Σ. της Βιβλιοθήκης, με ομόφωνη απόφασή του, θα χορηγήσει – δωρήσει πεντακόσια (500) βιβλία από τις δωρεές που δεν εισήχθησαν στη συλλογή του (πρόκειται για βιβλία που είναι διπλότυπα, τριπλότυπα κ.ο.) και βρίσκονται στο χώρο της αποθήκης.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Από που είχαν την πληροφόρηση οι φοιτητές Αρχαιολογίας του Τµήµατος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Ιωαννίνων ότι περισσεύουν διπλότυπα και τριπλότυπα βιβλία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης; και γιατί αυτό δεν είναι ευρύτερα γνωστό στους δημότες του Δήμου και ειδικά σ’ αυτούς που κρατάνε ανοιχτές περιφερειακές δημοτικές και κοινοτικές βιβλιοθήκες που έχουν μεγάλη ανάγκη στήριξης; Μου φαίνεται πως κάποιοι κάνουν ανέξοδες δημόσιες σχέσεις εκεί κατά Καμπαναριό μεριά. Δήμαρχε προσοχή στις πρωτοβουλίες των διορισμένων συμβούλων σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.