Μεγάλη επιτυχία στην καθιερωμένη γιορτή της Τσικνοπέμπτης στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

21 Φεβρουαρίου 2020
19:31
Κανένα σχόλιο

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή της Τσικνοπέμπτης του Συλλόγου μας στον χώρο του Κέντρου Φροντίδας. Η συνεργασία με τον Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών Κοζάνης καθώς και με τον Σύλλογο Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Ν. Κοζάνης έδωσε την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να περάσουν ένα πολύ όμορφο απόγευμα. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί και δια μέσω του τύπου τον Δήμο Εορδαίας, ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο Αντωνιάδου Μαρία για την οικονομική στήριξη της εκδήλωσης, το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, τον Πολιτίδη, τα μέλη, φίλους και εθελοντές που με την συμμετοχή τους έδωσαν χαρά στα παιδιά μας. Ευχαριστούμε επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης Σούπερ Μάρκετ Ε.Π.Ε. , Κάβα Λαζούλας, Πίτες Σιδέρης, τον Φούρνο Ποντοκώμης Σαμαράς Χρήστος καθώς και τα κρεοπωλεία της περιοχής μας Μητατσέλης, Μίλτος, Καλαϊτζόπουλος Απόστολος, Γεωργίου Παναγιώτης, Καλαβρινός, Λουκάς, Μπογιατζής, Αρσενίδης, Πάτροκλος, Σαραντηνέλλης και Αγιαννίδης Π. Νικόλαος.

 

 

 

              Για το Δ.Σ.

 

             -Η-                                                                                                  -Ο-

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ                                                       ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.