Παρελάσεις αποκριάτικων αρμάτων στα Σέρβια (επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου) πριν από μια και πλέον εικοσαετία, συγκεκριμένα την περίοδο (1998-2001)

22 Φεβρουαρίου 2020
18:55
Κανένα σχόλιο

Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει στιγμιότυπα από παρελάσεις αποκριάτικων αρμάτων στα Σέρβια (επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου) πριν από μια και πλέον εικοσαετία, συγκεκριμένα την περίοδο (1998-2001) επί Δημαρχίας Παναγιώτη Καραντάκου. Η αποκριάτικη παρέλαση των Σερβίων είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1983 επί Δημαρχίας Θωμά Χατζηδημητράκου και παραμένει μέχρι και σήμερα.

 Ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Σπυρόπουλο για την διάθεση και προβολή του βίντεο μέσα από τον ιστότοπο μας.

      Το βίντεο είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Σάκη Πάσχου. Επί σειρά πολλών ετών αποτέλεσε την ψυχή της Καρναβαλίστικης Παρέλασης με το ιδιαίτερο σαρκαστικό χιούμορ του.

ΒΙΝΤΕΟ (26” ΛΕΠΤΩΝ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ (1998-2001).

Πηγή https://cerbiwnfrouros.blogspot.com/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.