kozan.gr: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της επέλεξε η βουλευτής Κοζάνης Π. Βρυζίδου

23 Φεβρουαρίου 2020
10:17

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, αλλά και βουλευτές της ΝΔ- μεταξύ τους και υπουργοί- είναι στην πλειοψηφία τους οι περισσότεροι από την μικρή λίστα των 28 βουλευτών που επέλεξαν ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους. Πρόκειται για τους “πιονέρους” της ηλεκτροκίνησης, καθώς η απόκτηση ενός τέτοιου αυτοκινήτου έχει ακόμα πολλούς περιορισμούς για τους κατόχους του. Η αυτονομία του δεν ξεπερνά τα 240 χιλιόμετρα, για να επαναφορτιστεί απαιτούνται αρκετές ώρες και ενισχυμένο σύστημα ηλεκτροδότησης (αν δεν υπάρχει ταχυφορτιστής) ενώ δεν υπάρχει (ακόμα) ευρύ δίκτυο ειδικών πρατηρίων.

Όπως διαβάζουμε στο thetoc.gr στη μικρή λίστα των 28 βουλευτών που επέλεξαν ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι κι η βουλευτής Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου.

9 σχόλια

  • Και πως θα φτασει στην αθηνα αφου εχει 240χλμ αυτονομια και μετα χρειαζεται πολλες ωρες για να φοστισει;;;;;α ξεχασα αφου μενει εκει πλεον δε χρειαζεται να κανει 500χλμ πλεον.

  • Δελτία Τύπου μόνο χωρίς καμιά ουσία. Η όλη παρουσία της, παρέα με τους υπόλοιπους βουλευτές, άχρηστη και περιττή. Δυστυχώς συνεχίζουν στον δρόμο των προηγούμενων. Κανένα όφελος για την περιοχή μας. Μόνο βόλτες,φωτογραφίες και πιστή ακόλουθος της κομματικής γραμμής. Κρίμα.

  • Μόνο για τα πρώτα έδρανα της βουλής είναι η κύρια πίσω ακριβώς από τους καρεκλοκενταυρους.Κριμα γιατί ο λαός της περιοχής είχε προσδοκίες από αυτην

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.