Δ.Ε.Υ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ: Η Τ/Θ θα αποκατασταθεί σταδιακά από τις απογευματινές ώρες

23 Φεβρουαρίου 2020
11:11

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ενημερώνει τους καταναλωτές Τ/Θ ότι σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ 23/2/2020 από τις πρώτες πρωινές ώρες οι μονάδες της ΔΕΗ λόγω τεχνικών προβλημάτων είναι εκτός λειτουργίας . Η Τ/Θ θα αποκατασταθεί σταδιακά από τις απογευματινές ώρες.

Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών .

Εάν απαιτηθεί θα ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ

36 σχόλια

  • ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ!!!

    ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΔΟΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ.
    ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ….ΜΠΡΕ-ΜΠΡΕ-ΜΠΡΕ!!!
    ΠΕΣΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΣΜΕΡ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΒΡΕ!
    ΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΟΥΡΔΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ.
    ΝΑΙ-ΝΑΙ! ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!

  • Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί φέτος το χειμώνα και όπως φαίνεται θα το βλέπουμε συχνά από δω και πέρα… ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!

  • Με μια ανακοινωση και “ζητάμε την κατανόησή ” ξεμπερδευουμε?? όχι δεν κατανοούμε γιατί έχει γίνει καθημερινότητα να υπάρχουν προβλήματα με το δίκτυο με το σύστημα και εμείς να πληρώνουμε κανονικά και εσείς να μας δουλεύετε κανονικότατα. Οι υπεύθυνοι να απολογηθούν και όσοι δεν έκαναν το καθήκον τους για να συντηρήσουν το δίκτυο και ότι άλλο χρειάζεται να τιμωρηθούν. Κανένας δεν λογοδοτεί για τίποτα και εδώ έχουμε μωρά, αρρώστους, ηλικιωμένους .

  • Τραγικοί είστε. Απαράδεκτοι. Έχουμε και μικρά παιδιά και έχει γίνει τόσες φορές αυτό φετος, αλλά από χρεώσεις στον Θεό και εσείς και η ΔΕΗ.

  • Κατανόηση ζητάς από καποιον όταν γίνεται κάτι μια φορά.
    Φέτος το χειμώνα γίνεται τρεις την ώρα
    Άλλη κατανόηση δεν υπάρχει από μέρους μας…
    Όπως δεν υπάρχει κ κατανόηση από την ΔΕΥΑΚ ,σε ευάλωτους καταναλωτές κ κόβει τη θέρμανση.
    Κάθε χρόνο χιλιοπληρωνουμε ένα αγαθό που θα έπρεπε να είναι αν όχι δωρεάν εφόσον είναι ενέργεια που θα χανόταν στην ατμόσφαιρα,πολύ πιο φθηνά….
    Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε κ να κινηθούμε όλοι μαζί ,για να τελειώνει πλέον αυτή η κοροϊδία….
    Έχω από το βράδυ τρία μικρά μέσα στο σπίτι με ζακέτες κ δέκα ρούχα φορεμένα ,γιατί κάποιοι απλά δε κάνουν τη δουλειά τους σωστά….

  • Είστε σοβαροί όλοι εσείς; Η ΔΕΥΑΚ φταίει η ή ΔΕΗ; Τι δεν καταλαβαίνετε; Για πιο λεβητοστασιό μιλάτε; Αυτό είναι σχεδιασμένο για ενίσχυση και όχι για να καλύπτει όλη την πόλη. Μυνήσεις να κάνετε στην ΔΕΗ! Μάλλον δεν καταλάβατε καλά τι θα συμβεί στην περιοχή σε 3 χρόνια αν δεν αντιδράσουμε.

  • Τι κάνεις όταν σχεδιάζεις να κλείσεις μια επιχείρηση;; Την απαξιώνεις πρώτα στα μάτια του κόσμου που τρώει σανό ως συνήθως.

  • αρχισαν τα οργανα, σηκω απ τη θεση σου (κ.Μαλουτα), χορεψε ζειμπεκικο, λυγισε τη μέση σου….

    • Ας αφησουν οι δεητζηδες (τα αουτλαρια) τη λυρα και να αρχισουν να δουλευουν καποια στιγμη.Εφαγαν,εφαγαν εφαγαν εκει μεσα ωσπου την χρεοκοπησαν.

      • Δν θα αφήσουμε ούτε την λύρα ούτε την δουλειά μας στην Δεη επειδή το θες εσύ, αν μπορούσες ας γινόσουν μόνιμος κ ας έτρωγες κ εσύ λεφτά τότε να δω θα μιλούσες, σα δν ντρέπεστε κάποιοι που άλλοι φταίνε κ σε άλλους βγάζετε την κακία σας.

  • Η ΔΕΥΑΚ φταίει η ή ΔΕΗ; Τι δεν καταλαβαίνετε; Για πιο λεβητοστασιό μιλάτε; Αυτό είναι σχεδιασμένο για ενίσχυση και όχι για να καλύπτει όλη την πόλη. Μυνήσεις να κάνετε στην ΔΕΗ! Μάλλον δεν καταλάβατε καλά τι θα συμβεί στην περιοχή σε 3 χρόνια αν δεν αντιδράσουμε.

    Την Τρίτη το μεσημέρι έχει περιφεριακό συμβούλιο στην παλιά Νομαρχία για την απολιγνιτοποιηση! Ας γράφουμε όμως το μακρύ και το κοντό μας στο πληκτρολόγιο!

    • Δεν κάναμε εμείς οι πολίτες συμφωνία με την ΔΕΗ. Η ΔΕΥΑΚ έκανε και επί σειρά ετών θησαύριζε αυτήν και οι υπάλληλοι της χωρίς να προβλέψουν τις αστοχίες όπως η σημερινή. Μαζικές αγωγές….

  • Κάθε τρείς και λίγο εκτός η τηλεθέρμανση φέτος. Αλλά η χρέωση χρέωση. Άλλωστε τόσους υπαλλήλους έχει που πέτανε αετό κάθε μέρα στην δευακ. Κάπως πρέπει να καλυφθεί η τεράστια μισθοδοσία όλων αυτών.

  • το οτι κοσμος μπορει να ελειπε οπως εγω απο χθες και το ειχα στο 22 και εκαιγε ασταματητα αυτο ποιος θα μου το πληρωσει;θα το αφαιρεσουν απο το λογαριασμο ;οχι βεβαια!τα καλοριφερ παγωμενα παντως και αυτη τη στιγμη που δοκιμασα με 39 πυρετο στο κρεβατι.μπραβο.

  • Κάτσε εσύ στο κρύο κι άσε τα γεμάτα μίσος σχόλια περί ποντιων.αν θες κρατά και ένα λούτρινο μπρε μπρε μπρε.

  • Ζητείται δήμαρχος να αναλάβει δράση για τα προβλήματα του τοπου του και ν αφησει τα ακσιτιιιι και τουν παπά τουν ραγκαβελα.

      • Ποιο είναι το πρόβλημα σας με τους Πόντιους? Το παίζεις κ έξυπνος, είτε σου αρέσει είτε όχι ο Ιωαννιδης ήταν καλύτερος από τον Μαλουτα πρώτον κ δεύτερον επί Ιωαννιδη δν είχατε ποτέ θέματα με την τηλεθερμανση κ τώρα που θέλετε κ εύχεστε να κλείσει η ΔΕΗ εκεί να δείτε την τηλεθερμανση πως θα πάει α κ τρίτον είμαι πόντιος κ υπάλληλος της ΔΕΗ μπήκα με την αξία μου κ πληρώνομαι για την δουλειά που κάνω στο ορυχείο με βάρδια για να έχεις ρεύμα εσύ στο σπιτάκι σου.

  • Ο Ιωαννίδης δεν ήταν μια δυναστεία στην εξουσία.αυτοι που ήταν πολλά χρόνια στα πράγματα έπρεπε να λύσουν τέτοια θέματα.οχι μόνο να λένε μπρε μπρε μπρε.τοσα χρόνια εξουσίας τίποτα δεν κάνανε και θα έπρεπε να τα κάνει όλα κάποιος άλλος σε μια θητεία μόνο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.