Συγχαρητήρια σε ΟΛΑ τα αστεράκια των Συλλόγων (της Αγάπης Αμαραντίδου – Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου Κοζάνης)

24 Φεβρουαρίου 2020
14:37
Κανένα σχόλιο

Ο Μικρός Καρνάβαλος που συνόδεψαν τα αστεράκια μας, τα αστεράκια ΌΛΩΝ των Συλλόγων Πολιτισμού , πάει για ….ξεκούραση , μέχρι την Παρέλαση της Μεγάλης Αποκριάς , την ερχόμενη Κυριακή. Όμορφη μέρα η σημερινή !!! Η ομορφότερη της Αποκριάς για εμένα .

Και , πώς να μην είναι άλλωστε με τόσα λαμπερά και χαρύμενα παιδικά ματάκια και πρόσωπα ? …….

Και , ναι , φίλτατε κι αγαπημένε Γιάννης Κουμπούρας, συμφωνώ απόλυτα με το εύστοχο, υπέροχο σχόλιό σου…Μην νομίζετε πως είναι ο ήλιος που λάμπει και φωτίζει . Είναι απο τα χαμόγελα των Παιδιών !!!!! .
ΕΥΓΕ σε ΟΛΟΥΣ !!!!!( και τους Χοροδιδασκάλους ασφαλώς ….) , όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλλαν στην δημιουργία και την άρτια οργάνωση και ροή της υπέροχης Εκδήλωσης .

Διπλά ΕΥΓΕ όμως κυρίως σε ΟΛΑ τα αστεράκια των Συλλόγων , όχι μόνο για την αξιοσύνη και την συμμετοχή τους στην διάσωση, διατήρηση και διάδοση της μοναδικής μας Παράδοσης και Πολιτισμού , αλλά και για την ευλογημένη τους ικανότητα , να βγάζουν απο τις ψυχές μας , το παιδί που όλοι μας λίγο ή πολύ , έχουμε δυστυχώς ξεχάσει , κρυμμένο κάπου βαθειά μέσα μας …….

Σας Ευχαριστώ από καρδιάς !!!!!

Υ.Σ. : Αστεράκια μου (-μας )όμορφα , Σας λατρεύω !!!

Μας εκπροσωπήσατε και πάλι επάξια !!!!!

Αγάπη Αμαραντίδου
Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.