kozan.gr: Δηλώσεις του αθλητή ταεκβοντό Α. Τεληκωστόγλου και του προπονητή του Χ. Αλμασίδη, λίγο πριν τη σημερινή τιμητική διάκριση που θα τους απονείμει ο Δήμος Κοζάνης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον αθλητισμό, ως πρεσβευτές της πόλης ανά τον κόσμο (Βίντεο)

24 Φεβρουαρίου 2020
18:27

 

Δηλώσεις του αθλητή ταεκβοντό Α. Τεληκωστόγλου και του προπονητή του Χ. Αλμασίδη λίγο πριν τη σημερινή τιμητική διάκριση που θα τους απονείμει ο Δήμος Κοζάνης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον αθλητισμό, ως πρεσβευτές της πόλης ανά τον κόσμο. Στις 19/05/2019, στο Μάντσεστερ, ο Απόστολος Τεληκωστόγλου πραγματοποίησε έναν τεράστιο άθλο για λογαριασμό του ελληνικού ταεκβοντό κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Ο Έλληνας αθλητής είναι μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας του ταεκβοντό που θα διεκδικήσει την πρόκριση για τους αγώνες του Τόκιο, ενώ πριν λίγες τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής του Χρήστος Αλμασίδης συμπεριλήφθηκαν στους κορυφαίους αθλητές/προπονητές της χώρας και τιμήθηκαν.

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητηρια,αξιος,παντα τετοια Αποστολη!!Ευτυχως που υπαρχει και αυτη η Ελλαδα που αγωνιζεται και μας κανει περηφανους!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.