kozan.gr: Γ. Ζεμπιλιάδου για Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη: “Όντως οι μάσκες έπεσαν αλλά έπεσαν απ’ αυτούς, που εδώ και δύο μήνες δεν έχουν κάνουν τίποτε για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε ποτέ η περιοχή” (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
15:56

 

Απαντώντας στις αιχμές του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδη, την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς, όταν, εν τέλει, δεν πραγματοποιήθηκε το Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, με θέμα την απολιγνιτοποίηση, αφού, ως γνωστόν, απείχαν τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Καρυπίδη, Ζεμπιλιάδου και Πράσσου), η Γ Ζεμπιλιάδου, μιλώντας στα ΜΜΕ, πριν την έναρξη της σημερινής σύσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Σ., ανέφερε: Όντως οι μάσκες έπεσαν αλλά έπεσαν απ’ αυτούς, που εδώ και δύο μήνες δεν έχουν κάνουν τίποτε για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε ποτέ η περιοχή”. Nα θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί η δήλωση του Γ. κασαπίδη ότιΟι μάσκες έπεσαν αν και σήμερα κυκλοφορούν οι μασκαράδες” .

 

10 σχόλια

  • Τζόρτζια, ο Παρασκευάς είναι οκ με αυτά που λες; Εάν ήταν το ΠΑΣΟΚ η κιναλ στη θέση της ΝΔ δηλαδή κυβέρνηση και Παρασκευάς υπουργός. Και εσύ στη θέση που είσαι τώρα, θα είχες τη στάση που έχεις και τώρα;;;;;;;;;;

    • Άντε παπαγαλάκι που σε έπιασε ο πόνος για το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ. Η Ζεμπιλιάδου ήταν μπροστά στις κινητοποιήσεις της ΑΕΒΑΛ με μαύρες σημαίες με τον Σημίτη πρωθυπουργό. Η γυναίκα είναι σπαθί. Να την ακούτε με προσοχή όταν μιλάει

  • Ήστε ανίκανοι να διαχειριστείτε όπια κρίση με τής ψευτομαγκες κ ζεμπιλειαδου. Ό κόσμος σάς προσπέρασε καί σάς θεωρεί υπεύθυνους για τα δεινά πού έρχονται.

    • Γεωργία πιάσανε δουλειά οι καλοπληρωμένοι κονδυλοφόροι. Όταν ο κόσμος καταλάβει τι γίνεται δεν θα έχετε που να κρυφτείτε κασαπιδάκια. Μπράβο για την σοβαρότητα που αντιμετωπίζετε την καταστροφή που έρχεται…

  • Δύσκολη μερα να είσαι νεοδημοκρατης σήμερα. Ξυλο στα νησιά, ο Δένδιας θέλει να μπει άμεσα η Βόρεια Μακεδονία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εδώ τα θκα μας.

  • ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΡΑ ΩΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.

  • Κυρία Ζεμπιλιάδου άκουσα την εισήγησή σας και κατάλαβα γιατί δεν ήθελε ο Κασαπίδης να θάψει το περιφερειακό. Τι να πει ο άνθρωπος… Συγχαρητήρια και μη σταματάτε. Βγείτε μπροστά και μιλήστεΣας χρειάζεται ο τόπος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.