kozan.gr: H εισήγηση της Γ. Ζεμπιλιάδου στη σημερινή σύσκεψη για την απολιγνιτοποίηση, με πρωτοβουλία των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας (Βίντεο 20 λεπτά)

25 Φεβρουαρίου 2020
18:21

H εισήγηση της Γ. Ζεμπιλιάδου στη σημερινή σύσκεψη για την απολιγνιτοποίηση, με πρωτοβουλία των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας.

7 σχόλια

  • ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ?
    ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΠΡΑΓΜΝΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ .
    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΙΓΝΙΤΗ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ

    • Δεν έχει ουσιαστικό λόγο η Ζεμπιλιάδου; πλάκα κάνεις! μάλλον αυτο σου είπαν να γράψεις γιατί αν άκουγες και προτάσεις είπε και πολύ τεκμηριωμένα ήταν αυτά που είπε. Αλλά είναι πολλά τα συμφέροντα και γισυτό θα αρχίσετε τώρα να πελεκάτε. Άξιος ο μισθός σου φίλε αλλά την Ζεμπιλιάδου δεν την φτάνετε.

  • “Απ’ την Κική κι απ’ την Γωγώ ποια να διαλέξω;”, που λέει και τ γνωστό άσμα. Η κυρία έψαχνε απεγνωσμένα για απόψεις κι όταν δεν της έκατσαν είπε αυτά που είπε. Όταν δεν έχεις τίποτα να πεις, ζητάς δανεικά από άλλους! Άλλη μια ετερόφωτη, που τρέχει να μας σώσει, αλλά, μετά από 25 χρόνια Κουκουλοπουλισμού και 5 χρόνια Ιωαννιδισμού, αυτή η περιοχή δεν σώζεται με τίποτα!

    • μεγάλο ζόρι έχεις ρε φίλε ηρέμησε. Έψαχνε απόψεις η Γεωργία; ετερόφωτη η Γεωργία; Τελικα σας πείραξε πολύ που βρέθηκε επιτέλους κάποιος να σας ξεμπροστιάσει. Αυτό με τον Κουκουλόπουλο να το κοιτάξεις . Ο Κασαπίδης και η ΝΔ κυβερνάει…

  • Η περιοχη δεν χρειαζεται σωτηρες, αφυπνιση του κοσμου χρειαζεται. Και δυστυχως ολοι μας κοιμομασταν και ακομα κοικομαστε τον υπνο του δικαιου. Δηλαδη ολοι περιμενουμε καποια Ζεμπιλιαδου ή καποιον Καρυπιδη ή οπως και αν λεγεται να μας σωσει? Δεν υπαρχει σωτηρια οσο ακομα εγωιστικα δεν θελουμε να αλλαξουμε εμεις οι ιδιοι πρωτα δυστυχως….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.