kozan.gr: Πολύς κόσμος και κέφι στο 1ο party νεολαίας & φοιτητών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 25/2, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
21:30

Ένα ξέφρενο Αποκριάτικο πάρτι για τη Νεολαία, και τους 800 περίπου φοιτητές που φιλοξενούνται στις Πανεπιστημιακές Σχολές, διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 25/2, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ο Δήμος Εορδαίας μαζί με το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης με το δημοφιλές νεανικό συγκρότημα «Άνω Κάτω». Είναι η πρώτη φορά που φορείς της περιοχής υποδέχονται τους φοιτητές από τη Σχολή Υγείας του Πανεπιστημίου Δ Μακεδονίας- τμήματα Μαιευτικής και Εργοθεραπείας – και τους Δόκιμους της Ακαδημίας Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας.Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ.Κατσανίκος.

 

 

 

 

 

3 σχόλια

  • Έχετε καταλαβει πως φέτος οι απόκριες μέχρι σήμερα είναι καλύτερες στην Πτολεμαΐδα ε; Το τελευταίο τριήμερο θα εχει κόσμο στην Κοζάνη αλλά αυτό μας αρκεί;

      • Τόσα χρόνια που δεν γινόταν τίποτα όλοι διαμαρτύρονταν και κατηγορούσαν την δημοτική αρχή ότι μένει άπραγη.Τωρα ,και μάλιστα χωρίς κόστος όπως μάθαμε από τον δήμο,μόνο με χορηγούς έγινε κάτι στην πόλη μας και παρόλα αυτά βγάζετε χολή ; Ειλικρινά αναρωτιέμαι τι λαός είμαστε τελικά ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.