Από την Σκύλλα (ΣΥΡΙΖΑ) στην Χάρυβδη (Ν.Δ.) και στο βάθος η Λάμια(…..) Το κράτος είναι σήμερα « ο τρομοκράτης» (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

26 Φεβρουαρίου 2020
12:30

Οι εικόνες και όλα αυτά που βλέπουμε εδώ και δυο μέρες σε Λέσβο και Χίο είναι όλο αυτό το οικοδόμημα που στήθηκε αριστοτεχνικά αμέσως μετά την μεταπολίτευση.

Το σύνολο της πολιτικής ζωής και δη τα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα, κινήθηκαν στην λογική του παρκάρω στο Κράτος. Πρώτα εγώ, η καρέκλα μου, η οικογένεια μου, οι συγγενείς μου και μετά τίποτα άλλο.

Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια. Το δεξιός και αριστερός σήμερα είναι για κατανάλωση. Βλέπετε μήπως κάποιες διαφορές…

Ζούμε «Εθνικές Τραγωδίες»

Πρώτα ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ (προδοτική συμφωνία των Πρεσπών) και σήμερα με την Ν.Δ. «εισβολή – επιβολή» με το αστυνομικό κράτος της βίας. Κρατικής βίας ενάντια στους ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΝΤΡΟΠΗ.

Σε λίγο θα χτυπήσει και η δική μας πόρτα. Της Δυτικής Μακεδονίας.

Τα εδώ φερέφωνα και παπαγαλάκια δεν θα ξέρουν που να κρυφθούν. Το δόγμα της ακεραιότητας του κόμματος και οι κομματικοί στρατοί δεν έχουν καμία θέση στην σημερινή Ελλάδα. Είναι ξένα για τον Ελληνικό Πολιτισμό. Η χωματερή της ιστορίας είναι ο μοναδικός τους προορισμός. Αυτοί που τα υπηρετούν πρέπει να απομονωθούν από τους ΠΟΛΙΤΕΣ.

Καληνύχτα Ελλάδα Καληνύχτα Έλληνες

Δρέπανο 26 Φεβρουαρίου 2020

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

ΠΟΛΙΤΗΣ

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.