Υπογραφή σύμβασης για το έργο με τίτλο : «Αναβάθμιση ΕΕΛ Πτολεμαΐδας» από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας

26 Φεβρουαρίου 2020
12:51

 

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αναβάθμιση ΕΕΛ Πτολεμαΐδας» (προϋπολογισμού 2.900.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 1.441.737,78 ευρώ (με Φ.Π.Α.)), υπέγραψαν χθες 25-2-2020 ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ κ. Δημήτριος Τσεχελίδης και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Τ.Ε.Κ. ΟΕΣ/ΝΙΚΗΣ Α.Ε», παρουσία του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της ΕΕΛ Πτολεμαΐδας έτσι ώστε να είναι εφικτή η διασύνδεση σε αυτήν όλων των οικισμών που βρίσκονται πέριξ της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Η συγκεκριμένη πράξη θα εκτελεσθεί σε δύο υποέργα. Ο λόγος που επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος διαχωρισμός, είναι το γεγονός ότι το τμήμα της δευτεροβάθμιας επεξεργασίας επιδέχεται παραλλαγών που αποτελούν ενδεχομένως πατέντες και περιλαμβάνει πολύπλοκες βιολογικές-χημικές διεργασίες, κάτι που δεν συμβαίνει με τα υπόλοιπα τμήματα της εγκατάστασης τα οποία θα αναβαθμιστούν με διαφορετικό υποέργο.

Τέλος να σημειωθεί ότι το έργο είναι ενταγμένο στο Ε.Π. «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής (85%) και από Εθνικούς Πόρους (15%), ενώ έχει προθεσμία αποπεράτωσης 24 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.