kozan.gr: Σχεδόν 30 χιλιάδες (29.761) χρήστες και 164.627 (προβολές σελίδας), σε μόλις ένα 24ωρο για το kozan.gr, χθες Πέμπτη 27/2 – Πέραν από τα στοιχεία του google analytics, ενδεικτικοί είναι κι οι αριθμοί στο youtube, όχι μόνο χθες, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της Αποκριάς – Σας ευχαριστούμε για την τεράστια εμπιστοσύνη και τη στήριξη!

28 Φεβρουαρίου 2020
08:07

 

 Σχεδόν 30 χιλιάδες (29.761 συγκεκριμένα) χρήστες, σε ΜΟΛΙΣ ένα 24ωρο, για το kozan.gr, χθες Πέμπτη 27/2.  Πέραν από τα στοιχεία του google analytics, που είναι εντυπωσιακά, για χρονικό διάστημα μόλις ένα 24ωρου, ενδεικτικοί  είναι οι αριθμοί και στο youtube, όχι μόνο χθες, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της Αποκριάς (Το kozan.gr κέρδισε και τη “μάχη” της πλατείας, όπως αποδεικνύουν όχι μόνο οι δικοί μας αριθμοί αλλά κι οι προβολές, από το youtube, σχεδόν σε όλα τα βίντεο από τις εμφανίσεις συλλόγων – φανών, καθ’ όλη τη διάρκεια της Κοζανίτικης Αποκριάς).  Σας ευχαριστούμε για την τεράστια εμπιστοσύνη και τη στήριξη! Συνεχίζουμε με την ίδια ευθύνη κι αμεσότητα.

Μερικοί ενδεικτικοί αριθμοί κι από το youtube, για 3 βίντεο που δημοσιεύτηκαν χθες και δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη 24ωρο κι αναμένεται να τροποποιηθούν προς τα πάνω

 – Τι λέει ο Αντιπρόεδρος του Φανού Πηγάδι Τ’ Κεραμαριό, Λ. Βωβός – 4.272 προβολές (κλικ εδώ)

 

– Τι λένε οι πολίτες της Κοζάνης για Κορωνοϊό και την ακύρωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων 4.088 προβολές (κλικ εδώ)

– Δήλωση Αντιδημάρχου Πολιτισμού Δήμου Κοζάνης Ε. Κουμτζίδου 3.822 προβολές (κλικ εδώ)

 

**** Για τους χρήστες από κινητό,  που  επιθυμούν να δουν τα στοιχεία του Google Analytics, της χθεσινής μέρας κλικ εδώ…

 

***** Για τους χρήστες από υπολογιστή κλικ στην παρακάτω εικόνα

 

22 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στο kozan.gr για την σωστή ενημέρωση που παρέχετε στο κοινό σας, για σχεδόν 2 δεκαετίες.
    Μακάρι, με το καιρό, να αναπτυχθείτε και να ενσωματώνετε ειδήσεις όχι μόνο του νομού μας ή της Περιφέρειάς μας, αλλά και των γειτονικών περιφερειών (όπως, Ημαθίας, Ηπείρου, Πιερίας, Θεσσαλίας), με απώτερο σκοπό να απευθυνθείτε κάποτε στο πανελλήνιο!

  • Καλοί είστε ,όμως πιστεύω ότι όταν κόβετε κάποια σχόλια θεωρώντας τα προσβλητικά ,μένοντας ταυτόχρονα αναπάντητα κάποια άλλα προκλητικά
    δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις ,ενώ επίσης ταυτόχρονα κερδίζουν τις εντυπώσεις κάποιοι ανεκδιήγητοι οι οποίοι είναι σχετικά πιο ήπιοι(και κουτοπόνηροι συνάμα)

  • Δεν είσαι ούτε αξιόπιστο ούτε αμερόληπο. Απορρίπτεις επανηλημενα σχόλια που έχω γράψει ή τα δημοσιεύσεις όταν το άρθρο έχει πάει στην δεύτερη σελίδα και δεν θα το διαβάσει κανείς. Απλά επειδή δεν συμφωνείς με αυτά που γράφω.

  • Δυστυχώς η ευτυχώς η ανωνυμία αυτά έχει, αφού το ρίσκο δεν είναι μόνο στο κοζαν που σίγουρα πρέπει να προσέχει περισσότερο αλλά κυρίως στο σχολιαστη που δεν τολμά να βάλει το όνομα του ενώ βρίζει προσβάλλει κλπ πολλές φορές σε επίπεδο ποινικού αδικήματος , πέρα από την ανηθικότητα που εμπεριέχεται σε τέτοια σχόλια …

  • Πάντα πρωτοπόρο σε όλα. Πρώτος στην ενημέρωση . Συναγωνίζεται ακόμαι και τα τηλεοπτικά κανάλια , που εδώ που τα λέμε από αυτό παίρνουν τις ειδήσεις. Είσαι το πρώτο με διαφορά.

  • Το κοζάν το διαβάζουμε όλοι καθημερινά. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς σε δημόσιες υπηρεσίες καταστήματα όλοι διαβάζουν κοζάν. Ακόμα και στα Νοσοκομεία. Και να χαριτολογήσω κιόλας , ακόμα και αυτοί που ετοιμάζονται για το αιώνιο ταξίδι και αυτοί κοζάν διαβάζουν χαχαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.