Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης: Η σκέψη μας κι οι προσευχές μας στους συναδέλφους μας από όλες τις υπηρεσίες της Δ.Α. Κοζάνης, αλλά και όλης της Ελλάδας που αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη για να κρατήσουν τα σύνορα της πατρίδας μας ασφαλή

1 Μαρτίου 2020
01:18

 

Η σκέψη μας κι οι προσευχές μας στους συναδέλφους μας από όλες τις υπηρεσίες της Δ.Α. Κοζάνης, αλλά και όλης της Ελλάδας που αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη για να κρατήσουν τα σύνορα της πατρίδας μας ασφαλή.
Οι Έλληνες αστυνομικοί δηλώνουν για άλλη μια φορά παρόντες στο προσκλητήριο της πατρίδας μας, με προθυμία ζήλο και αυταπάρνηση.
Οι Έλληνες θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς αλλά κυρίως να  νιώθουν περήφανοι για τις γυναίκες και τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας που και σε αυτή την πρωτόγνωρη αποστολή αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις, για να προσφέρουν το αγαθό της ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία.
Ο πρόεδρος         Ο Γενικός Γραμματέας
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ      Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ

5 σχόλια

  • Ειμαστε περήφανοι για την Ελληνικη αστυνομια μαςκαι για τον στρατο μας.Πρέπει ομως να είμαστε περήφανοι ολες τις ώρες τις ημερες και όχι μόνο οταν τους έχουμε ανάγκη

  • Περηφανοι να μεινουμε οταν ληξει αισιοδοξα κ νικηφορα ολη αυτη η τρελλα που ζουμε ,αλλα δεν το βλεπω. Ωστοσο ναι τους ευχαριστουμε ολους οσοι ειναι εκει πανω κ μακαρι να μας προστατευσουν. Λιγο απιθανο το βλεπω αλλα το ευχομαι εκ βαθους καρδιας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.