Ε. Σημανδράκος: “Γέφυρα Χρωμίου – Ποντινής – Υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα η περιληπτική διακήρυξη για την επιλογή αναδόχου του έργου”

4 Μαρτίου 2020
17:58

Υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα η περιληπτική διακήρυξη για την επιλογή αναδόχου του έργου: «Αποκατάσταση οδού Χρώμιο – Ποντινή». Μέχρι 23 Μαρτίου η κατάθεση των προσφορών.

12 σχόλια

  • Ρε Σημανδρακο μελέτη που ανέλαβε να την υλοποιησει ο Δήμος από 2018 εσύ για ποιον λόγο ταντσταριζεσαι!! Μια απλή διαχείριση έργου μας την πλασάρεις ως τι για να καταλάβω!! Κοίτα γιατί με αυτές τις ….. δεν σώζεται ούτε πολιτικός γίνεσαι!!

    • Καλά κανει και ενημερώνει. Θα ήταν όμως σωστό να εξηγεί την ιστορία πίσω από κάθε έργο και πως φτάσαμε στην υπογραφή. και να μη φοβάται, όταν κάνει δικό του έργο θα ακούσει και αυτός με τη σειρά του τα μπράβο. Για την ώρα τα μπράβο πρέπει να πάνε αλλού

    • Ο χρόνος για σένα Τετραπερατε είναι σαν τις μαύρες τρύπες. Κυλάει αργά. Αυτοί που περνούσαν τον δρόμο όμως κάθε μέρα δεν είναι τα ζώα μου αργά.

  • Σταματήστε ρε τις μικρότητες, λες και είμαστε όλοι χαζοί!

    και αυτός που μελετησε και αυτός που ενέταξε και αυτός που υλοποιεί λαμβάνουν μέρος στο έργο

    κατά τη δικη σας λογική ο μαλούτας έφτιαξε τη βιβλιοθήκη και την πλατεία.

    όχι την μελέτησε και την ενάταξε ο μαλούτας την υλοποίησε πολύ ωραία ο ιωννίδης

    το ίδιο γίνεται και τώρα

    θα κριθεί και ο σημανδράκος αν υλοποιεί τα έργα σωστά και αν μπορεί

    δεν του το απαγορεύεται εσείς

  • Ο δρόμος χάλασε το 2016. Αυτό που χάλασε ήταν μια σωλήνα που περνούσαν τα νερά και ο δρόμος από πάνω. Λόγο μεγάλης βροχής έφυγε η σωλήνα μαζί με τον δρόμο.
    Τέσσερα χρόνια μελέτη για ποιο πράγμα ; Δεν έχουν ξαναγίνει πουθενά τέτοιες διαβάσεις ; Θα ανακαλύψουμε τον τροχό, την φωτιά σε κάθε έργο ;
    Και έχουμε και ανακοίνωση για διεκπεραίωση του έργου κάθε φορά που κάποιος βάζει μια υπογραφή ή μια σειρά στην μελέτη.
    Θα έπρεπε να κρύβεστε όχι να βγάζετε ανακοινώσεις. Δεν ζούμε πλέον στα βουνά κύριοι, βλέπουμε τι γίνετε στον κόσμο. Μην μας εμπαίζετε. Ως άλλο ‘Γεφύρι της Άρτας’ 4 χρόνια και δεν έχετε κάνει την διάβαση ενός ξερορέματος και εσείς και οι άλλοι !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.