kozan.gr: Aυτό είναι το νέο 9μελες Δ.Σ. του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π. Ε. Κοζάνης – Πρώτος σε ψήφους ο Αγγέλης Πολυνείκης – Μικροεντάσεις, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες κατά την εξέλιξη της Γενικής Συνέλευσης (Βίντεο 15′ & 33 Φωτογραφίες)

5 Μαρτίου 2020
06:43

 

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π. Ε. Κοζάνης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ιστορικού, Λαογραφικού και  Φυσικής Ιστορίας Μουσείου Κοζάνης, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαρτίου . Αφού προηγήθηκε τροποποίηση άρθρων του καταστατικού του Συνδέσμου, σε έκτακτη ειδική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, ακολούθησαν η έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2019, ο οικονομικός Απολογισμός χρήσης 2019, η Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής (για το έτος 2019), η ψήφιση του προϋπολογισμού χρήσης 2020, η έγκριση πεπραγμένων του Δ.Σ. έτους 2019 και τέλος οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής. Να σημειωθεί ότι πλέον η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής θα είναι τριετής.

 

Τα αποτελέσματα

Εκλέχτηκαν για Διοικητικό Συμβούλιο

  1. 108 Αγγέλης Πολυνείκης
  2. 105 Μπασιάς Παναγιώτης
  3. 94 Χαμιζίδης Ιωάννης
  4. 86 Μεντεσίδης Χαράλαμπος
  5. 85 Χρυσάκης Κωνσταντίνος
  6. 78 Δήμου-Ρούση Αγγελική
  7. 71 Πατσάκα Μαλαματή
  8. 68 Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος
  9. 64 Καραθανάσης Δημήτριος

Αναπληρωματικά μέλη

  1. 51 Χριστοδούλου Αστέριος
  2. 49 Τζήμος Φώτης
  3. 39 Σαπαλίδης Παύλος
  4. 37 Ντάγκας Ευάγγελος
  5. 35 Αλιάδα-Κουντουρά Ευγενία
  6. 31 Στούκης Κωνσταντίνος
  7. 27 Κουλέτσος Ιωάννης

Εκλέχτηκαν για Εξελεκτική Επιτροπή

  1. 102 Μόσχος Δημήτριος
  2. 80 Χατζηλαζαρίδης Λάζαρος
  3. 72 Αδαμόπουλος Γεώργιος

Αναπληρωματικό μέλος

  1. 47 Σιαμπανόπουλος Ελευθέριος

 

Βίντεο 15 λεπτά με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη Συνέλευση

Φωτογραφίες

6 σχόλια

  • Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. ήταν απαράδεκτος. Αντί να προεδρεύει, ασκούσε κριτική στις γνώμες εκείνων των μελών που ήταν αντίθετα με ό,τι προτεινόταν από το δ.σ. Άσε με τα πεπραγμένα. Εκεί μπορούσε να ψηφίσει όποιος ήθελε, ήταν δεν ήταν μέλος, αφού δε γινόταν κανένας έλεγχος. Αυτό κι αν δεν είναι ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ για ένα σωματείο που θέλει να λέγεται επιστημονικό. Όσο για τ’ αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αυτά έδειξαν ότι καταψηφίστηκαν οι ελεύθερες φωνές κι επικράτησαν εκείνες που ήταν γύρω από τον πρόεδρο και την παρέα του. Και κάτι ακόμα που είναι έκπληξη. Αυτή τη φορά τα χορευτικά του Συνδέσμου έστειλαν στο δ.σ. (5) μέλη. Μπορεί και να πάρουν τον πρόεδρο. Όλα είναι ανοιχτά. Θα φανεί…

    • Ώστε είσαι μία από τις “ελεύθερες φωνές”, καημένε !

      Το αίσθημα ενοχής, που έχεις και εξωτερικεύεις ερμηνεύει τη δυστυχία σου.

      Καλή Σαρακοστή !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.