Ζ. Τζηκαλάγιας (βουλευτής Καστοριάς): “Αντιμετωπίζουμε την επίθεση με ό,τι χρειαστεί, από την πέννα μέχρι τα όπλα.”

5 Μαρτίου 2020
15:02
Κανένα σχόλιο

Θα αντιμετωπίσουμε την επίθεση που δεχόμαστε με κάθε μέσον που θα απαιτηθεί. Πριν φθάσουμε στον πόλεμο, υπάρχει η καλή γνώση της γεωπολιτικής, δηλ.της γεωγραφίας και της ιστορίας.

Από την χθεσινή σπουδαία εκδήλωση < Η μάχη των χαρτών> που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Δημοκρατίας [Κωνσταντίνος Καραμανλής] μαζί με το Γαλλικό Ινστιτούτο.Μεταξύ των εξαίρετων ομιλητών και ο συνάδελφος Βουλευτής Άγγελος Συρίγος.

Επίκαιρο τραπέζι,μην ξεχνάμε πως ο εξ Ανατολών Σουλτάνος ανακοίνωσε το Τουρκολιβυκό σύμφωνο έχοντας πίσω του χάρτες!!.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.