Ο Δήμος Εορδαίας για την 8η Μαρτίου Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

6 Μαρτίου 2020
14:47
Κανένα σχόλιο

Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα της γυναίκας.

Ημέρα τιμής αλλά και προβληματισμού για την «ισότιμη» παρουσία της στην εργασία, στο σπίτι, στις ίσες ευκαιρίες και στην ισότητα μεταξύ των δύο φίλων.

Τιμούμε τη γυναίκα μάνα, σύζυγο, γιαγιά, ενεργό μέλος της κοινωνίας μας πυρήνα της οικογένειας.

Τη γυναίκα που αγαπάμε, που σεβόμαστε, που εκτιμούμε.

Η ημέρα αυτή είναι επέτειος σύμβολο των αγώνων, των θυσιών αλλά και των κατακτήσεων όλων των γυναικών του κόσμου.

Ευχόμαστε σε όλες τις γυναίκες χρόνια πολλά, δύναμη, πλησμονή δύναμης και ψυχικού σθένους.

Είναι καθήκον κάθε κοινωνίας και κάθε ανθρώπου να τιμά και να σέβεται τη γυναίκα, να εκφράζει σεβασμό και να αναγνωρίζει την προσφορά της.

Ο Δήμος Εορδαίας σεβόμενος και τιμώντας το ρόλο και τη δράση καθώς και τον καθημερινό αγώνα των γυναικών προσπαθεί με τις υποστηρικτικές δομές του «βοήθεια στο σπίτι», Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, ΚΑΠΗ και τις κοινωνικές δράσεις του, να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα, το στυλοβάτη της κοινωνίας μας και να της παρέχει διευκολύνσεις ώστε να ανταποκριθεί στο ρόλο της και την υψηλή αποστολή της.

Χρόνια πολλά .

Χρόνια πολλά στη ζωή, την ελπίδα, την ευτυχία, τη χαρά ,την αγάπη, την ειρήνη – όλες γένους Θηλυκού και όλες μοναδικές.

Η Αντιδήμαρχος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.