Πτολεμαΐδα: Σιωπηρή διαμαρτυρία την Κυριακή 8/3 στο παλαιό πάρκο

6 Μαρτίου 2020
17:10

Περιμένουμε εσένα που αγανακτείς για τους άδικους θανάτους ζώων…

Περιμένουμε εσένα που θέλεις να γίνεις μέρος της λύσης για αυτά τα πλάσματα που υποφέρουν στον δρόμο..

Περιμένουμε εσένα να γίνεις η φωνή τους…
Ελα με το ζωάκι σου…

Θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και για 2 αστεγους που χρειάζονται την βοήθεια μας.(ζυμαρικά,όσπρια,λάδι,κονσέρβες) 8 Μαρτίου ώρα 5 μ.μ στο πάρκο της βιβλιοθήκης όπου ζήτησε βοήθεια ο Πειρατής μας….

Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο “το κατώι του βιβλίου” για την προσφορά της εκτύπωσης.

14 σχόλια

    • Εριστικέ Μιχάλη που κατάντησες γραφικός. Σε αυτό το παλαιό πάρκο που εσύ και οι όμοιές σου (5-10) σε όλη την όλη την πόλη μας, παίζουν καθημερινά 10-12χρονα παιδιά και κυκλοφορούν μαμάδες με μωρά, γέροντες και ΑΜΕΑ. Εάν ο «πειρατής» σκύλος σας όπως τον ονομάζεται τον οποίο εσείς συντηρείτε και ταΐζετε σε χώρο που με βάση την κείμενη νομοθεσία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να υπάρχουν ΑΔΕΣΠΟΤΑ κάνει κάποια επίθεση και έχουμε θύματα, ποιος θα ευθύνεται ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ/ΦΙΛΗ ;

  • Εδώ ο κόσμος καίγεται και το σκυλί χτενίζεται. Ζείτε μέσα σε ένα Μάτριξ, σε ένα παράλληλο σύμπαν κορίτσια ….Δώστε και στα σκυλιά πανό διαμαρτυρίας γιατί δεν βλέπω να είστε παραπάνω από 7 (μαζί με τα σκυλιά)

    • Μπορείς να ανατρέξεις στο 2015 τον Ιούνιο που έγινε αντίστοιχη διαμαρτυρία για τις φόλες και την κακοποίηση των σκυλιών στη Πτολεμαιδα επι Ζαμανίδη (που δεν μάζεψε ούτε ένα αδέσποτο αντίθετα ήταν συνώνυμο του επιθέτου του … ζαμαν φου) και θα διαπιστώσεις ότι σε αυτή τη πόλη δεν υπαρχουν 7 άτομα όπως πιστεύεις αλλά 1017 που λένε το αυτονόητο…. οχι στις φόλες οχι στη κακοποιηση και σε πολλά ακόμη που πολλοί απο σας δεν τα μάθατε ποτέ αυτά κι αν τα μάθατε τα ξεχάσατε πολύ γρήγορα! Θες να έρθεις στην εκδήλωση μας? Καλοδεχούμενος , δεν θες μείνε στην άγνοια σου και μην μας λες παραμύθια για μικρά παιδιά , ασχολήσου με πράγματα που γνωρίζεις και άσε και τους υπόλοιπους να κάνουν αυτό που πρέπει και που επιβάλεται γιατί όπως εσύ κι εγώ και ο καθένας μας έχει δικαιώματα έτσι έχουν και τα ζώα!

    • Εδώ ο κόσμος καίγεται …κι εσύ κάθεσαι στο πληκτρολόγιο σου και για άλλη μια φορά βγάζεις χολή
      Τράβα εκεί που υπάρχει ανάγκη να δείξεις την μαγκιά σου

    • Εντωμεταξύ ο νόμος με τα αδέσποτα είναι ξεκάθαρος για το που επιτρέπονται να βρίσκονται αδέσποτα. Σίγουρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στο πάρκο που παίζουν παιδιά κάθε ημέρα.

      • Ακούει κανείς:
        Πράγματι ο νόμος είναι ξεκάθαρος γιατί απαγορεύεται να κακοποιείς ένα ζώο (στη προκειμένη σκυλιά) και να τα θανατώνεις με φόλες όπως και να τα παρατάς
        Δεν βλέπω όμως να λες κάτι γι αυτό
        απλά ήθελες να γράψεις αυτό που σε βόλευε
        σίγουρα θα έλεγες κάτι ανάλογο ακόμα και η εκδήλωση να γινόταν στα χωράφια εκεί που δεν θα το απαγόρευε κανείς μιας και μας παρουσιάζεσαι τόσο νομοταγής.
        ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι φόλες λοιπόν η κακοποίηση και άλλα πολλά που δυστυχώς πολλοί σε αυτη τη πόλη δεν τα έμαθαν ποτέ η τα έχουν ξεχάσει. Όταν όμως βρεθούν αντιμέτωποι με τον νόμο θα κλαίνε

        • Γιωργάκη δεν απαντάς στο εάν παραβιάζεται κατάφωρα ο νόμος όταν συνειδητά συντηρούν (οι ίδιες που διοργανώνουν την διαμαρτυρία) σε δημόσια πάρκα της πόλης αγέλες με αδέσποτα και εάν φέρουν ευθύνες σε πιθανές επιθέσεις. Ναι ή όχι. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Πρέπει να επέμβουν οι αρχές για αυτήν την ασυνείδητη συμπεριφορά απέναντι σε παιδιά και σε ηλικιωμένους. Φτάνει πια με όλους εσάς.
          Υ.Γ Εννοείτε όχι στις φόλες. Έχεις αναρωτηθεί εάν η δική σας συμπεριφορά και η δημιουργία αγέλων μέσα στην πόλη οδηγεί κάποιους να ρίχνουν φόλες; Μήπως είστε συνυπεύθυνοι;

        • Ο/Η Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο 65χρονος ύστερα από επίθεση σκύλων λέει:

          Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και σε 82χρονο
          Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 65χρονος και ένας 82χρονoς στην περιοχή Ελαιόρεμα, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

          Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 65χρονος εντοπίστηκε στις 4.30 τα ξημερώματα στην περιοχή και έφερε πολλαπλά τραύματα από σκυλιά.

          Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

          Λίγο μετά τις 6 το πρωί 82χρονος δέχθηκε επίθεση, πιθανόν από την ίδια αγέλη των σκύλων. Και αυτός νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο.

          H Aστυνομία διεξάγει έρευνα για τα περιστατικά.

        • Στο πάρκο που ζούνε τα αδέσποτα γιατί εσείς τα συντηρείς εκεί πάντως απαγορεύονται τα αδέσποτα και εσείς έχετε ποινικές ευθύνες για αυτό που κάνετε εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Κατάλαβες ημιμαθής συμπολίτισα;

  • Συγχέεις ανόμοια πράγματα και έννοιες Γιωργάκη. Προφανώς και δεν σε ενδιαφέρει η ασφάλεια των παιδιών γιατί απλούστατα δεν έχεις (είσαι εσύ και ο εαυτούλης σου) αλλιώς δεν μπορεί να μιλάς έτσι για τα παιδιά και προφανώς δεν σε ενδιαφέρει εάν παρανομείτε συστηματικά και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την συγκέντρωση αγελών σκυλιών σε χώρους (πάρκα, σχολεία) που με βάση την ΝΟΜΟΘΕΣΊΑ ΡΗΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Εννοείτε ότι οι φόλες δεν είναι λύση του προβλήματος.
    Όσο για το πόσοι είστε οι σκυλόφιλοι στην Πτολεμαΐδα, μία βόλτα και μια καθημερινή συζήτηση με τον απλό κόσμο θα σε πείσει για το τι αισθάνεται το 99% των κατοίκων αυτής της πόλης για εσάς τους 5-10 ακραίους σκυλόφιλους και για τα προβλήματα που δημιουργείτε στους χιλιάδες συμπολιτών σας (εάν γνωρίζετε τι θα πει συμπολίτης φυσικά…).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.